Stílus

Kedvenc ruháink az idei Oscar-gáláról – galéria

A sztárok idén is kitettek magukért. Nem volt könnyű kiválogatni kedvenceinket az idei Oscar-gála vörös szőnyegéről, ugyanis majdnem mindenki egyszerűen csodásan festett. A ruhák elegánsak és különlegesek voltak, és divatos volt a ragyogás is. A feltűnő színeket és fura szabásokat szerencsére elfelejtették – túl nagy baklövés vagy villantás nem is történt. Tehát botrányoktól (majdnem) mentes volt az Oscar, hiszen Warren Beatty „nyelvbotlása” nem divatbaki volt!

A legjobb színésznőnek járó díjat Emma Stone vehette át a Kaliforniai álomban nyújtott szerepléséért. Mi a legszebb ruha Oscarját is neki ítéljük: ez a csodás, Gatsby stílusú aranyruha és a hozzá passzoló smink és frizura egyszerűen hibátlan!

Viola David igazi díva volt ebben a korallszínű ruhában. Klasszikus, mégis különleges és kiválóan mutat nőiesen kerek alakján!

Leslie Mannt valószínűleg a közelgő Szépség és a szörnyeteg ihlette meg, mert ruhája erősen hajaz Belle híres báli ruhájára. Gyönyörű!

Chrissy Teigen fehér ruhája annyira csodálatos, hogy még az extrém magas slicc sem szúrja a szemünket. A vörös szőnyeges romantikus pillanatokért pedig külön hálásak vagyunk neki.

Karlie Kloss egyszerű szabású hófehér ruhájában úgy néz ki, mint egy tünde a Gyűrűk Urából. Egy kis kék szalagot láthattunk a gálán több sztáron is. Ezzel arra hívják fel a figyelmet, hogy kiállnak az alkotmányban rögzített jogok mellett, tehát egyfajta politikai állásfoglalásról van szó.

Halle Berry nagyszerűen fest, mint mindig! A ruhája nagyon passzol hozzá, a haja pedig szuperül néz ki így, szabadon eresztve.