Siker

Ilyen egy erős, magabiztos nő

Egy önálló, független nőt már kilométerekről ki lehet szúrni, hiszen sugárzik, megjelenése magabiztos és mindenkit levesz a lábáról. De vajon mit csinál ő másképp, mint a többiek?

Döntést hoz

Egy erős nő nem fél az éles helyzetektől, tud és mer komoly döntést hozni, s minden körülmények között vállalja annak a következményeit. Tudja, mire van szüksége, ugyanakkor tiszteletben tartja mások érdekeit, érzéseit is.

Önálló

Amire szüksége van, azt megszerzi magának, méghozzá egyedül, nem várja, hogy a világ tálcán kínálja a lehetőségeket, inkább magához ragadja őket. Soha nem vár másra.

Nem panaszkodik

Az erős és magabiztos nőt onnan ismerjük fel, hogy nem panaszkodik, összeszorítja a fogát és csinálja a dolgát, mert tudja, hogy a nyafogástól és a kifogások gyártásától nem megy előre az élet, az mind csak időpazarlás.

Fotó: Pexels/CCO License

Fotó: Pexels/CCO License

Megmondja a frankót

De arra sincs ideje, hogy selyempapírba csomagolja a mondanivalóját, hanem úgy, ahogy van, közli. Lehet, hogy néha megbánt vele másokat, de tudja, ez az egyetlen lehetősége, hogy mozgásban tartsa a dolgokat.

Magabiztos

Sosem kérdőjelezi meg önmagát, a képességeit, a rátermettségét, éppen ezért képes elviselni a kritikát és beismeri, ha valamiben hibázott. Egy igazán magabiztos nő tud bocsánatot kérni és szokott is, persze csak ha hibázott.

Megerősítés

Nincs szüksége folyamatos visszacsatolásra, neki nem kell minden nap százszor elismételni, milyen nagyszerű, s milyen kitűnően dolgozik. Tudja. Emellett azt is tudja, menyit ér, épp ezért nem lehet lábtörlőként bánni vele. Egy erős és magabiztos nő boldog.