Te + Én

Újraegyesülés: hogy a párunkkal ismét egy hullámhosszra kerüljünk

Előfordulhat, hogy a mindennapi rohanás, a munka és az otthoni dolgok annyira elvonják a figyelmünket, hogy egymásra már alig marad időnk. Hogy ne legyen komolyabb következménye, érdemes mihamarabb tenni ellene és elősegíteni, hogy újra egymásra találjunk.

Az eltávolodás, az elhidegülés gyakran észrevétlen kúszik be a kapcsolatba. Sokszor már túl késő, amikor feleszmélünk, érdemes a jelek első észrevételénél tenni ellene. Apró dolgok ezek, amiket a hét bármelyik napján megtehetünk, csak nem jut eszünkbe a sok tennivaló és probléma közepette. Sosem késő újraegyesülni, íme egy kis segítség hozzá!

Séta a természetben

A friss levegő és egy kis mozgás nemcsak a szervezetünkre, de a kapcsolatunkra is pozitív hatással lehet. Túrázzunk egyet a hétvégén, vagy utazzunk el az egyik közeli kisvárosba egy ebédre és egy kézenfogva sétálós programra. A lényeg, hogy kettesben fedezzük fel az új helyet.

Fotó: Unsplash/ Rob Bye

Fotó: Unsplash/Rob Bye

Borkóstoló és társai

Regisztráljunk egy olyan programra, ami mindkettőnket érdekelhet. Ilyen lehet például egy szervezett borkóstoló. Kimozdulunk, együtt, egész este. Rég volt ilyen, ugye?

Múzeumok, kiállítások, tárlatok

Ez is jó közös program, ha mindkettőnket érdekel a művészet. A múzeumlátogatás után beülhetünk vacsorázni, vagy egy sütire a hazafelé útba eső cukrászdába, és máris olyan, mintha megint randiznánk!

Társasjáték-est

Hívjuk át a barátainkat az egyik este, és kártyázzunk, társasozzunk, beszélgessünk és nevessünk egész este. A játék, a vetélkedés vagy a közös győzelem is sokat segíthet azon, hogy újra felfedezzük a másik csillogó szemében az iránta érzett szeretetünket.

Közös főzés és moziest

Ha kettesben töltjük az estét, romantikus és meghitt lehet egy közös főzéssel. A vacsora után pedig akár desszertként is jó lehet összebújni a kanapén egy könnyű vígjáték közben.