Csillagok

Ébresztő! Előttünk a Kakas éve

Mi, európaiak évről évre egyre jobban érdeklődünk a kínai horoszkóp iránt, hiszen így sorsunk alakulását, lehetőségeinket egy újfajta nézőpontból is megvizsgálhatjuk, s a tapasztalatok azt mutatják, hogy ha megfelelően olvassuk, a távol-keleti asztrológia is nagy segítségünkre lehet.

Sokat tanulhatunk a keleti emberektől, filozófiájuk olyan megvilágításba helyezi a mi életünket is, ahogy eddig azt képtelenek voltunk szemlélni.

A Kakas éve 2017. január 28-án veszi kezdetét, és 2018. február 15-én ér véget, ami annyit jelent, hogy a Kakas jegy fogja uralni az előttünk álló hónapokat, ami nem feltétlenül jelent rosszat! Ha eddig azt gondoltuk, hogy 2016 egy mozgalmas év volt ennek a világnak a történelmében, akkor idén nagyon csodálkozni fogunk, hiszen még a tavalyinál is elképesztőbb dolgok előtt állunk. Akinek szerencsés volt az előző éve, az jövőre még nagyobb bőségre és áldásra számíthat, de azok se keseredjenek el, akik 2016-ban, a Majom évében inkább az élet sötét oldalát tapasztalták meg, hiszen nagy eséllyel számukra is véget érnek a szűk esztendők. A Kakas ugyanis elképesztő színekben pompázik: csupa arany, kék és vörös, melyek a jó szándék, a lehetőségek és a jó szerencse színei.

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

A Kakas pontos, összeszedett, s erre ösztönöz mindenkit: kikaparja a szerencsét, ami azonban még nem elég, hozzá kell még egy nagy adag bátorság, hit, remény és szorgalom, mely már rajtunk múlik nagyrészt. A Kakas korán kel, s arra buzdít, hogy ébredjünk téli álmunkból, s kezdjük el magunk alakítani sorsunkat.