Te + Én

13 + 1 jel, hogy egy igazi férfira találtunk

Minden nő álma, hogy megtalálja a számára tökéletes férfit. De honnan tudnánk, hogy a velünk szemben ülő fiatalember az, akire egész életünkben vártunk?

Az első, de még a második randin is feszenghetünk és aggodalmaskodhatunk, hogy vajon olyan férfival van-e dolgunk, akire érdemes rááldoznunk a szabadidőnket. De ha figyelünk a következő jelekre, akkor (egy kicsit) megnyugodhatunk, és élvezhetjük a romantikus találkozások minden pillanatát. Persze mindenkinek megvannak azok az elvárások, amiket szívesen lát a partnerében/partnerétől. A következő felsorolás is inkább csak amolyan iránymutató…

Fotó: Unsplash/ xTanja Heffner

Fotó: Unsplash/ xTanja Heffner

1. Tiszták a körmei és ápolt a haja, az arcszőrzete. De mégsem esik túlzásokba, ha a higiéniáról van szó.

2. Egyensúlyt tart a munka és a magánélet között. Nem küld körüzeneteket nekünk, jól gazdálkodik az idejével.

3. Az üzeneteiben nem úgy kommunikál velünk, mint a haverjaival, hanem nőként bánik velünk a beszélgetéseink során is.

4. Ha érdekeljük, nem vár három napig, mert annyit KELL várni az első randi után, hanem akkor ír, amikor eszébe jutunk, még ha ez a következő napra is esik. Elhív ebédelni vagy vacsorázni, és úgy csinálja, hogy nem tudunk nemet mondani neki.

5. Ha jól érzi magát a társaságunkban, azt a tudomásunkra is hozza. De nem ront ajtóstól a házba, udvarias és előzékeny. És nem áltat bennünket olyasmivel, amit aztán nem tud megtenni. Egyenes és korrekt minden tekintetben.

6. Olvasott és tájékozott. Beszélgetés közben egyáltalán nem bánja, ha nem értünk vele egyet, szívesen meghallgatja a mi véleményünket, vitatkozik, de nem erőlteti ránk az ő álláspontját, elfogadja, ha valamit másképp gondolunk.

7. Kinyitja előttünk az ajtót, segít felvenni a kabátot, igazi nőként kezel bennünket, és annak is érezzük magunkat a társaságában.

8. Az ágyba akar vinni bennünket, ez nem kérdés, de nem ez a fő cél. Nemcsak arra kíváncsi, hogy mi van a hálószobánkban, hanem arra is, hogy mi van a fejünkben és a szívünkben.

9. Szereti, ha azt érzi, hogy a nő törődik vele, de nem várja el, hogy kiszolgálják.

10. Nem akar ő lenni a mesebeli szőke herceg, és nem is áltat ezzel bennünket. De ha kell, megvéd a különböző helyzetekben.

11. Olyan nőt keres, aki vágyik rá, de nem olyat, akinek szüksége van rá. Önálló nőt keres, aki biztonságot tud adni a számára, de nem olyat, aki függeni fog tőle.

12. Saját élete van (munkája, hobbija, barátai, családja), amiben szívesen helyet csinál a számunkra, ha arra kerül a sor.

13. Büszke arra a nőre, akivel együtt van, aki a társa, a partnere.

+1. Nem jófiú, rosszfiú, vagy bármilyen fiú, hanem férfi, egy igazi férfi, aki mellett biztonságban érezzük magunkat, aki mellett önmagunk lehetünk.