Csillagok

Karrierhoroszkóp 2017-re

Új év, új kezdet, új lehetőségek – sokan kezdjük 2017-et reményekkel telve, hiszen egy új esztendő kezdete mindig okot ad a reménykedésre. És persze  sorsunk a csillagokban is meg van írva, a munka szempontjából ezt ígérik a jövő évre vonatkozóan!

Kos

A jegy szülöttei a szokásosnál jobban fognak uralkodni az érzelmeiken, a fontosabb döntéseknél azonban jobb, ha az eszüket használják. Sok változásra számíthatnak 2017-ben, és ezek némelyike érintheti a karrierjüket is. Ha szívesen váltanának, a jövő év éppen megfelelőnek tűnik a változtatásra. Ha a Kosok követik az álmaikat, megtalálják a számukra megfelelő munkát. Igaz, minden döntés előtt érdemes végiggondolni az anyagi helyzetüket is. Szabaduljanak meg a felesleges dolgaiktól, és az sem baj, ha tudnak spórolni egy kicsit. Így könnyebbé válik a munkahelyváltás is!

Bika

A Bikák tele lesznek energiával 2017-ben.  Ezt a rengeteg energiát pedig igyekezzenek jól felhasználni: kereshetnek egy új hobbit például. A jegy szülöttei jó, ha résen lesznek, mert a munkahelyi dolgaik kicsit bonyolulttá és nehézkessé válhatnak. Előfordulhat, hogy hiába nyújtják a maximumot, a főnökeik nem értékelik a munkájukat, vagy legalábbis ezt érzékelik. Érdemes jelezni ezt a fajta elhanyagoltság-érzést, persze a megfelelő hangnemben. Anyagi szempontból 2017-ben is a biztonságra törekszenek a Bikák. Érdemes számvetést készíteni, felhagyni azokkal a tevékenységekkel, amik csak viszik a pénzt. Ha odafigyelnek, nem kerülhetnek pénzügyi bajba!

Fotó: Unsplash/Maxime Staudenmann

Fotó: Unsplash/Maxime Staudenmann

Ikrek

A jegy szülöttei próbáljanak minden helyzetben higgadtak, megfontoltak maradni. Így könnyebben, praktikusabban fel tudnak készülni az Ikrek a különféle változásokra. Optimizmus és mentális felkészültség – ezek segíthetnek a különféle egészségügyi problémák elhárításában. Az olykor lassúnak és monotonnak tűnő munka miatt úgy érezhetik a jegy szülöttei, hogy nem haladnak semerre. Ez nem feltétlenül baj, később is ráérnek learatni a babérokat. Az Ikrek a pénzügyekben is legyenek óvatosak és türelmesek. Ha nem lesznek nagyobb kiadásaik az évben, akkor többet tudnak félretenni és spórolni!

Rák

Változásokra érdemes felkészülni a Rákoknak, de érdemes odafigyelni, hogy ne hozzanak elkapkodott döntéseket. Ebben segítségükre lehet többek között az is, hogy tele lesznek energiával 2017-ben. Ezek az energiák pedig a karrierjük területén is éreztetik majd a hatásukat. Szinte szárnyalnak majd a jegy szülöttei a munkahelyükön. Ezzel szemben anyagi szempontból kisebb megtorpanásra számíthatnak. Mégis próbáljunk nem foglalkozni ezzel, hanem könnyedén venni, akkor nem lehet probléma a későbbiekben sem.

Oroszlán

Rengeteg dolguk lesz az Oroszlánoknak 2017-ben, amiket érdemes jól megfontoltan, ésszerűen intézniük. A munka területén számos új lehetőség nyílhat meg előttük. Ez akár munkahelyváltáshoz is vezethet. Néha higgadtak és megfontoltak maradnak, akkor mindent a legmegfelelőbb módon tudnak kezelni és még sikerrel is zárhatják a jövő évet. Ez többek között anyagi szempontból is megmutatkozhat. De persze nem szabad költekezni, a pénzügyekre minden esetben érdemes odafigyelni és egy kicsit kevésbé nagyvonalúan költeni.

Szűz

Ha elég türelmesek és kivárnak a jegy szülöttei, akkor előbb-utóbb elérik mindazt, amit 2017-re terveztek. Érdemes hosszú távban gondolkozniuk. A karrierjükben kisebb-nagyobb változások vannak kilátásba, de bármilyen probléma is adódik, az nem okozhat gondot a Szűz jegy szülötteinek. Úgy tűnik, ebben az évben keményen meg kell majd dolgozniuk a sikerért. Sokat kell dolgozniuk, de ha elég kitartóak, mindenképp megéri!

Mérleg

Egy mozgalmas és pörgős év előtt állnak a Mérlegek. De ehhez szerencsére még elegendő energiával is rendelkeznek majd a jegy szülöttei. Használják hát ki ezt az időszakot és valósítsák meg az álmaikat! Lendület, tudásvágy és új ismeretek jellemzik majd a Mérlegek 2017-es évét. Fellendül a karrierjük, akár új munkát is találhatnak. Nagyon fontos azonban észben tartani, hogy a bevételeket és a kiadásokat megfelelő egyensúlyban kell tartani, különben könnyen bajba kerülhetünk!

Fotó: Unsplash/Gabriele Motter

Fotó: Unsplash/Gabriele Motter

Skorpió

A sok kellemetlen pillanat ellenére érdemes mindig optimistának maradniuk a Skorpióknak. Ha könnyedén veszik ezeket a problémákat, akkor nem viseli meg őket nagyon ez a nehezebb időszak, amit majd egy jobb követ, csak ki kell várni! A munkában is keményebben kell majd dolgozniuk, a maximumot kell nyújtani, vagy még annál is többet. De minél keményebben dolgoznak, annál inkább megtérül a befektetett energiájuk.

Nyilas

Ha megtalálják a jegy szülöttei a lelki egyensúlyukat, akkor könnyebben veszik a különböző problémákat és akadályokat 2017-ben. Pihenjenek, szánjanak időt a testi és lelki feltöltődésre. Már csak azért is érdemes minderre figyelni, mert a munka is nagyobb energiát igényel majd a jegy szülöttei számára. Ha hosszú távban gondolkodnak, akkor belátják, hogy megéri küzdeni! És ha keményen dolgoznak, akkor az mindenképp megtérül majd a Nyilasoknak.

Bak

Sok mindenre jut majd idejük a Bakoknak, az ügyeik ugyanis „belassulnak” 2017-ben. Ez nem feltétlenül baj, így több idejük marad önmagukra, illetve a szeretteikre. Karrier szempontjából is egy kiegyensúlyozottabb évre számíthatnak. Kiugró változásokra nem számíthatnak, nyugalom jellemzi a munkájukat is. A precíz költségvetéssel és odafigyeléssel az anyagi életükben sem kell számítaniuk semmilyen problémára vagy gondra.

Vízöntő

Fordulatos év elé néznek a jegy szülöttei, akár még anyagi nehézségekre is számíthatnak. A karrierjükben új ismeretségekre tehetnek szert, amiből könnyen barátság is alakulhat. A munkájukra érdemes most nagyobb energiát fordítani, akár áldozatot is kell majd hozniuk annak érdekében, hogy mindent elérjenek, amit csak szeretnének. És ahogy már írtuk, néhány nehéz pillanatra kell számítaniuk anyagi téren, de ha keményen dolgoznak, és megteszik a szükséges lépéseket, akkor megteremthetik a biztonságos anyagi alapjukat.

Halak

Szuper év elé néznek a Halak, ha kihasználják az eléjük hulló lehetőségeket. Olykor előfordulhat, hogy le kell majd mondaniuk a szórakozásról, de soha ne felejtsenek el elegendő időt tölteni a szeretteikkel! A karrier területén jó időszakra számíthatnak a jegy szülöttei 2017-ben. Az anyagi kérdésekben nem árt egy kicsit jobban odafigyelni majd, hiszen sajnos számtalan olyan élethelyzetbe kerülhetnek a Halak, ahol könnyen túlköltekezhetnek.