Te + Én

Randiötletek az év utolsó napjára

Ki mondta, hogy nem lehet randizni szilveszterkor? Pedig talán az egyik legjobb alkalom lezárni a régit és valami újba kezdeni. Ehhez pedig elég egy randevút leszervezni akár a régi szerelmünkkel vagy a nemrég megismert kedvesünkkel.

Amikor találkozót szervezünk a párunkkal, szeretünk valami különlegest kitalálni, valami izgalmasat, valami újat. Olyasmit, ami nem hétköznapi, amire később is emlékezni fogunk, amiről mesélünk másoknak, amit évek múlva is emlegetünk. Pedig sokszor az egyszerű, könnyed, hétköznapi programok is szórakoztatóak, éppen a hétköznapiságuk súlytalansága miatt lesznek nagyszerűek.

Fotó: Unsplash/ Brooke Cagle

Fotó: Unsplash/ Brooke Cagle

Ilyen például, ha elmegyünk moziba. Nézzünk meg valami vicces, romantikus vígjátékot, tömjük magunkba a pop-cornt, és nevessünk minden kis butaságon, amit a filmvásznon látunk. Vagy találkozzunk a barátainkkal, és igyunk egy nagy bögre forró csokit. De az is jó programnak tűnik, ha otthon maradunk, tévét nézünk, pizzát rendelünk, vagy lejátszunk három kört a kedvenc társasjátékunkkal.

Elmehetünk korcsolyázni, és kézenfogva róhatjuk a köröket – akár estébe nyúlóan is. No és persze ott a tűzijáték, amit semmiképp ne hagyjunk ki, vagy kapcsoljuk le a villanyokat otthon, és gyújtsunk meg két csillagszórót!

És ha már szilveszter: menjünk házibuliba! Vegyünk fel egy kényelmes, de kicsit pimaszul szexi ruhát, sminkeljünk vadabbul, és ne felejtkezzünk meg az óévbúcsúztató kiegészítőkről sem, mint például egy vicces paróka vagy kalap. Aztán mehet is a móka, és a csók éjfélkor!