Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Ez a kedvenc pózunk az ágyban!

Amikor a szexpozíciókról van szó, mindenkinek a mára klasszikussá vált testhelyzetek jutnak először eszébe. De vajon a kedvencünk is ezek között van, vagy inkább a szokatlant szeretjük? Cikkünkből kiderül!

Mindenkinek van kedvenc testhelyzete, ahogyan valószínűleg a legjobban élvezi a párjával az együttlétet. És persze mindenki mást tart szem előtt: van, aki az élvezetre hajt, van, aki a hosszú percekig tartó együttlétekre. Fontos, hogy lássuk a partnert, vagy éppen az a jó, ha a hátunk mögött van, és azt képzelünk a helyére, akit csak szeretnénk, akár pont őt!

De vajon melyik az a szexpóz, amelyiket általában favorizálnak a párok?

Egy felmérésben 2000 embert kérdeztek meg az USA-ban, az Egyesült Királyságban és más európai országokban arról, hogy melyik a kedvenc póza. Íme az eredmény!

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Szex az asztal tetején – ez lett az első 35 százalékkkal, szinte holtversenyben a kutyapózzal. Ez utóbbi rengeteg európai országban a listavezető helyre került, többek között a franciáknál, a spanyoloknál, a románoknál és az osztrákoknál is, de az amerikaiak is meglehetősen szívesen csinálják ebben a testhelyzetben. A lista következő helyezettje a misszionárius póz lett. Ezt követi az úgynevezett „cowgirl” lett, amikor is a nő a párján fekszik, mondhatjuk fordított misszionárius póznak is.

Ízlések és nemzetek

Néhány érdekesség még: a lengyelek például szeretik a 69-es pózt, míg a hollandok a már említett misszionárius pózt preferálják. A „cowgirl” az olaszok nagy kedvence, de a belgák és a svájciak is szeretnek ebben a helyzetben szeretkezni. A magyarok és a portugálok állítólag azt szeretik a legjobban, amikor a klasszikus misszionárius pózban van a pár, a nő pedig felemeli a lábát…