Csillagok

Így szeretünk a csillagjegyünk szerint

Nemcsak személyiségi jegyeink, de születési dátumunk is befolyásolja, hogy szeretünk, kit, és milyen párkapcsolatra vágyunk.

Rák

A Rákot nem lehet igazán elvarázsolni, annyira erős benne a túlélési ösztön, hogy egyik lábbal mindenféleképpen a földön kell állnia, annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát élete minden pillanatában.

Ikrek

Az Ikrek imádják a szerelmet, és nem ijednek meg a reménytelen szerelemtől sem: gyakran emelnek piedesztálra valakit érdemtelenül, hogy aztán csalódhassanak benne a megfelelő időpontban, s kergethessék tovább az igazit.

Bika

A Bikák a legszenvedélyesebbek, érzékiek, buják, és fontos nekik a testiség. Viszont nem tudnak sem tettetni, sem hazudni, és mindig egyenességet, korrektséget várnak el a partnertől is.

Fotó: Unsplash/ Andreas Rønningen

Fotó: Unsplash/ Andreas Rønningen

Kos

Csakúgy, mint az életben, a kapcsolatokban is intenzívek, s igazán megélik őket. Nagyon tudnak szeretni, de szenvedni is. A szerelem azonban nem játék, Kosként ezt mindenképpen tartsuk szem előtt.

Oroszlán

Senki nem tud olyan odaadással és intenzitással szeretni, mint egy Oroszlán. Ha nemcsak partnerre, de olyasvalakire is vágyunk, aki összeránt minket, és rendet tesz az életünkben, keressünk egy augusztusi születésűt magunk mellé.

Szűz

Egy Szűz mindig lassan szeret, és megfontoltan, inkább befelé, mint kifelé, ugyanakkor, ha úgy alakul, nem állnak tőle távol a nagy és látványos gesztusok sem.

Mérleg

A Mérleg világéletében az egyensúlyra törekszik, karrierje során csakúgy, mint párkapcsolataiban: egy Mérlegnek ugyanannyit kell kapnia, amennyit ő ad, az viszont nem kevés.

Skorpió

A Skorpiók a drámázás legördögibb mesterei. Habár saját bevallásuk szerint nem szeretnek veszekedni, mégis újra és újra konfliktushelyzetben találják magukat. Számukra a szerelem nemcsak önkifejezés, de saját igazságuk bizonyításának terepe is.

Nyilas

A Nyilasok vonzódnak a szellemi világhoz, filozofikus alkatok, pont ezért az eszményi szerelmet kergetik egész életükben, mely azonban abban a formában, ahogy ők elképzelik, lehet, hogy nem is létezik.

Bak

Baknál komolyabb, igazságszeretőbb és hűségesebb partnert nehéz találni, a romantika azonban nem az erőssége. Egy jó ebédet vagy egy kellemes beszélgetést többre tart, mint egy szerelmes összebújást a tévé előtt.

Vízöntő

A Vízöntőnek a legfontosabb saját szabadsága és függetlensége, őt sosem lehet rövid pórázon tartani. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tudnak kötődni, csupán csak ez számukra mást jelent, mint a többieknek.

Halak

A Halak annyira szerelmes és odaadó típus, hogy gyakran még saját szükségleteit is háttérbe képes szorítani szíve választottjáért. Vigyázzunk, még véletlenül se adjuk fel saját egyéniségünket valaki más kedvéért.