Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Az orális szex dilemmája: ne csak adjunk, kapjunk is!

Az orális szex csodálatos dolog – ebben mind a két nem elméletben egyetért. Azonban a gyakorlatot nézve már nem ennyire kiegyenlített a helyzet. A nők sokszor szembesülnek azzal a problémával, hogy bár párjuk szívesen veszi, ha őt kényeztetik, viszonozni már nem minden férfi szereti ezt. Sőt, sokszor a nők is zavarba jönnek, ha szerelmük ajka délre téved, és ettől nem is tudják élvezni az eseményeket. Döntsük le a tabukat, és ismerjük meg az orális szex természetét!

Illatok, ízek és szerelmek

A kielégítő szexuális élet alapja a kölcsönösség, enélkül nem működik a szex. Ha párunk problémája az, hogy nem szereti a kissé kellemetlen illatot, ami lent fogadja, magyarázzuk el neki a női hüvely működését: egy öntisztító szervről van szó (mint a szemünk), így egészségünk érdekében termelődnek azok a nedvek, amik ezt a szagot okozzák. Szex előtt vegyünk illatos fürdőt, akár közösen, ez kiváló terep az előjátékra is, és az is garantált, hogy párunk sem élhet szokásos kifogásával. Már a habok között kezdjük el egymást simogatni, így oldódik a hangulat, és a szárazon is aktívabban folytatódhat a móka.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/ CC0 License

Ha szeretjük az extrém élvezeteket, csempésszünk valamilyen édességet az ágyba: a finom íz keveredése a test aromájával fellendíti a vágyat, és lelkes nyalakodásra csábít. Jó választás az eper vagy a tejszínhab, a fagyi, esetleg a méz – utóbbi esetben terítsünk magunk alá egy nagy törölközőt!

Beszéljünk róla!

A legegyszerűbb és legegyenesebb út azonban mégis az, ha beszélgetünk a témáról szerelmünkkel. Osszuk meg vele, hogy mi is vágyunk arra az élvezetre, amit számára okoz az orális szex. Nemcsak minket, nőket, de a férfiakat is beindítja, ha azt látják, örömet szereznek nekünk, élvezzük, amit csinálnak. Ha esetleg az a tévhit él benne, hogy nem „macsó” dolog egy nőt szájjal kielégíteni, oszlassuk el ezt a buta felvetést! Nincs macsóbb dolog annál, mintha egy férfi ki tud elégíteni egy nőt!