Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Szex az első randin?

Örök kérdés: nőként le szabad-e feküdni az első randin a pasival? Lesz-e onnantól jövője a kapcsolatnak? Néha bizony nehéz ellenállni a csábításnak.

Persze alapvetően mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hajlandó-e beadni a derekát, de pár dolgot azért érdemes mérlegelni előtte, hogy ne érezzük aztán kellemetlenül magunkat. De ne feledjük, ezek a dolgok csak ránk tartoznak, senki más nem befolyásolhat minket.

Ne szégyelljük!

Ha megtörténik, bár mi nem így terveztük, fontos, hogy semmikképp se szégyenkezzünk miatta: tökéletesen emberi dolog. Legfeljebb nem az édesanyánk lesz az első, akit másnap reggel felhívunk, hazafelé a taxiból… sőt, valójában mi döntjük el, kinek mondjuk el, az is lehet, hogy senkinek. Ha jól éreztük magunkat, inkább legyünk büszkék magunkra, építsük ezáltal az önbecsülésünket.

Fotó: Unsplash/ Dmitry Ratushny

Fotó: Unsplash/ Dmitry Ratushny

De lesz ebből valami ezek után?

Igen, elég elterjedt az a nézet, hogy a férfiak ezek után nem fognak érdeklődni irántunk, mivel már megkapták tőlünk, amit akartak. De most őszintén: kívánjuk egy olyan férfi közeledését, akinek csak a testünk kell? Jobb lenne ugyanezt a kört lejátszani mondjuk az ötödik randi után, amikor esetleg már többet érzünk iránta? S habár igaz, hogy a férfi agyműködése egyszerűen megfejthetetlen, de ne gondoljuk azt, hogy ennyire ösztönvezéreltek, azért van lelkük is!

Egy szerelem egyszerűen nem múlhat ezen

Nem lehet, hogy sokkal vonzóbb egy férfi számára az a nő, aki nem játssza meg magát, hanem azt teszi, ami jó neki?

Nyomás!

De persze csak akkor menjünk bele, bármit határoztunk is el előre, ha mi is akarjuk, s ne nyomásnak engedjünk, mert akkor könnyen megbánhatjuk másnap reggel az egész kalandot. Ki tudja, jó is kisülhet belőle…