Csillagok

Csillagjegyünk szerinti legvonzóbb tulajdonságaink

Csodás, másokat ámulatba ejtő tulajdonságaink közül néhánynak pont a csillagjegyünkhöz van köze. Hogy melyek azok? Most kiderül!

Kos

Általában mi vagyunk minden társaság középpontjában, szeretjük, ha a mi kezünkben van az irányítás. Ne essünk kétségbe attól, ha „bossy”-nak neveznek minket az emberek, ilyenek vagyunk, és kész, így vagyunk tökéletesek!

Bika

Fokozott érzékenységünk tesz minket igazán vonzóvá: mi vagyunk azok, akik értjük az erejét egy szimpla érintésnek. Hagyjuk, hogy ez a különleges tulajdonságunk vezessen minket a kapcsolatainkban!

Ikrek

Mi vagyunk azok az entellektüel típusok, akiket az agyukon keresztül lehet igazán megfogni. Minket egy pasi esze sokkal jobban érdekel, mint a teste vagy a társadalmi státusza, így tehát a mi igazi erőnk is az agyunkban van: innen vonzzuk magunk köré az embereket. Szépségünk az elménkből fakad.

Rák

A Rákokat főleg azért lehet csodálni, mert nagyon tudnak szeretni, és szeretetteljes, barátságos, meleg otthont létrehozni maguk körül.

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Oroszlán

Egy Oroszlán is mindig a figyelem középpontjában van, drámai, grandiózus, okos, és minden problémát képes megoldani hatékonyságának köszönhetően.

Szűz

A Szűz ajkai mindig zárva vannak, s éppen ezt szeretik benne annyira az emberek: mindig minden körülmények között tudunk titkot tartani.

Mérleg

Mi, Mérlegek igazi szeretetgombócok vagyunk, és mi tudjuk összehozni a világ legromantikusabb randevúját. A részletek megszállottjai vagyunk, bájunk abból ered, hogy partnerünk az univerzum közepének érezheti magát, amikor velünk van.

Skorpió

Ha szerelemre kerül a sor, egy Skorpió all int mond, belead apait, anyait. Ha valakit mi megszeretünk, az mindenképpen halálos, annyira beleéljük magunkat.

Nyilas

A Nyilas szabad lélek, akinek szüksége van a saját térre, privát szférára, hogy szárnyalhasson, s hogy újabb és újabb dolgokat fedezhessen fel a világgal kapcsolatban.

Bak

A mi párunknak elég tudatosnak és magabiztosnak kell lennie annak érdekében, hogy megfelelő partnert lássunk benne. Azonban legyünk óvatosak, általában belőlünk lesz a munkamániás, aminek a kapcsolatunk ihatja meg a levét.

Vízöntő

A Vízöntő mindig független és eredeti, tehát pontosan ilyen kapcsolatra is van szüksége, s bármeddig el is megy, hogy megtalálja az igazit.

Halak

A Halak képes határok nélkül szeretni: ha szerelembe esünk, már nem számít semmi, sem pénz, sem egyéb földi dolgok.