Stílus

A női ruhatár legfontosabb alapdarabjai

Minden reggel ugyanaz a móka: mit vegyek fel? Ha beszerzünk néhány alap ruhadarabot, melyeket jól lehet egymással kombinálni, hamar megszűnhetnek a kora reggeli kínlódások.

Nadrág

Ha még nincs, akkor mindenképpen szerezzünk be két sötét nadrágot és két tisztességes farmert, melyekhez szinte bármilyen felsőt, blúzt vagy pólót és cipőt felvehetünk. Ezek nélkül egy nő tényleg nem lehet meg.

Kardigán

A kardigán tökéletes választás, hisz csípős reggeleken és hűvösebb estéken is kiváló, de minden évszakban jó hasznát vehetjük. Kell egy fekete, egy szürke és egy világos színű.

Fotó: Unsplash/Joe Gardner

Fotó: Unsplash/Joe Gardner

Cipő

Egy nőnek sosem lehet elég cipője, ez a megállapítás egyidős az emberiséggel, de legalábbis a lábbelik viselésével, s bizony ennél kevés igazabb mondat van a földön. De szedjük össze gyorsan, melyek azok az alapdarabok, amik muszáj, hogy meglegyenek: egy pár sötét csizma, két pár átmeneti cipő tavaszra és őszre, melyek közül az egyik legyen fekete. Melegebb tavaszra egy szép és kényelmes balerina, nyárra pedig legalább kettő szexi, de tartós szandál.

Táska

Minimum kettő, de ha jót akarunk magunknak, legyen inkább három épkézláb táskánk: egy shopper a hétköznapokra, amelybe tücsköt, bogarat, kisautót, hajasbabát bepakolhatunk, egy aprócska, amelybe ugyan semmi nem fér bele, még egy pénztárca sem, mégis tökéletesen elegáns és kifinomult. A harmadik pedig valahol a kettő között, egy konszolidált, mégis emberi méretű, mindenhez illő modell legyen.

Ruha

S végül legalább egy darab kis fekete koktélruha, melyet szintén ezerféleképpen kombinálhatunk, blézerrel, kardigánnal, de még egy hosszú ujjú pólót is rávehetünk, dögösek leszünk! Egy egyszerű, de szép ruhát végül úgyis a kiegészítők határoznak meg.