Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egészség

Kényelmes fehérneműk AZOKRA a napokra

Már az is nagy kérdés, hogy mit használjunk azokon a bizonyos napokon. Most azonban inkább annak jártunk utána, hogy milyen fehérnemű viselete ajánlott az alatt a pár nap alatt.

Egy átlagos nő körülbelül 2280 napot menstruál egész életében, ami átszámolva 6,25 év. Hihetetlenül soknak tűnik, de lássuk be, azt a havi 4-5 napot ki lehet bírni. Már ha abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem görcsölünk, nem fáj a fejünk, hanem átesünk rajta, mint egy könnyű tavaszi náthán.- írja a bustle.com

Tanga vagy francia?

Ezekben a napokban is szeretnénk szexisen öltözni, hiszen ha valamikor, akkor a menstruáció ideje alatt valóban nőnek érezhetjük magunkat, hiszen ez az egyik plusz, amit a férfiak csak hallomásból ismernek. Abban egyetértünk, hogy görcsölő hassal és lüktető halántékkal pont nem egy szűk piros ruhára vagy egy tűsarkú cipőre vágytok, de ha fájdalom nélkül élitek meg a női mivoltotok ezen néhány napját, akkor is kérdés, hogy milyen fehérneműt vegyetek fel.

 

Forrás: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay / CCO Public Domain

Szerintünk a tanga ilyenkor inkább felejtős. Na nem mintha a tampontól nem férne el, de a higiéniára is gondolnunk kell. Indokolt esetben nyugodtan viselhettek egy falatnyi bugyit, de a mi véleményünk szerint egy kényelmes, pamut, akármilyen más fazonú fehérnemű praktikusabb viselet.

Kontroll

A tangánál nagyobb fehérnemű nemcsak kényelmesebb, de minden álszenteskedés nélkül mondjuk ki: ilyenkor megváltozik az illat körülöttünk. Az állatvilágból is tudjuk ezt, hiszen a házi kedvenceink is megérzik, ha éppen menstruálunk. Vagyis a normális fehérnemű segít elrejteni a nem kívánt szagokat.