Extrém hidegre és ködre figyelmeztet a meteorológia

Több megyére és a fővárosra is figyelmeztetést adtak ki az extrém hideg és a tartós sűrű köd veszélye miatt.

Leszerel a légi mentőszolgálattól Vilmos herceg

Befejezi polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.

Még ez is! A túl sok ülés és a túl kevés testmozgás gyorsíthatja az öregedést

A naponta több mint tíz órát ülő és kevés fizikai aktivitást végző idősebb nők sejtjei gyorsabban öregednek, mint azon társaiké, akik kevesebbet ülnek és többet mozognak napközben – állítják a San Diegó-i Kaliforniai Egyetem orvostudományi karának szakemberei.

A Dal 2017: a második válogató lesz szombaton

Szombaton a második válogatóval folytatódik A Dal 2017. A Duna és a Duna World csatornán élőben látható show-ból újabb hat előadó és szám jut az elődöntőbe.

Szex a hét minden napján: az egyik legjobb kihívás, amit kitaláltak

Egy csomó kihívást kitaláltak már, amit vagy követtünk, vagy nem, de végre itt van egy, amiben csak örömünket lelhetjük: szex a hét minden napján!

Antidepresszáns a terhesség alatt? Növelheti a születési rendellenességek kockázatát!

Megnöveli a születési rendellenességek kockázatát, ha a várandós nő antidepresszánsokat szed a terhesség első trimeszterében – állapította meg egy új kanadai tanulmány.

Klein Dávid és Suhajda Szilárd a déli oldalról mászná meg a Mount Everestet

A déli oldalról akarja megmászni a világ legmagasabb hegycsúcsát tavasszal Klein Dávid és Suhajda Szilárd. Sikerük esetén ők lesznek az első magyarok, akik oxigénpalack nélkül jutnak fel a 8848 méter magas Mount Everestre.

Szalmonellával szennyezett kölesgolyó – ne együk meg, vigyük vissza!

Szalmonellával szennyezett kölesgolyót hívott vissza a Lidl Magyarország Bt. – tette közzé a cég a honlapján.