Ropogós tojás ráérős reggelekre

Egészen fantasztikus lehet ez a ropogós külsejű, belül lágy tojás, habár talán egy kicsit sok macera van vele. Mindenesetre egy próbát talán megér.

Félelmetesen ijesztő helyek a világban – galéria

Az alábbi furcsa helyszínek mintha csak egy horrorfilm díszletei lennének, holott erről szó sincs: olyan valódiak, hogy a vér is megfagy az ereinkben.

Oliverát senki sem érti meg!

Közszeméremsértés miatt 450 euró (140 ezer forint) pénzbüntetésre ítélték Rómában Adrián Pino Olivera katalán performanszművészt, aki pucéran, orgonacsokorral a kezében beugrott a római Trevi-kútba – írta hétfőn a La Repubblica római kiadása.

Változékony időre számíthatunk holnap

Változó felhőzetre, gomolyfelhős égre számíthatunk, a legtöbb helyen többórás napsütéssel.

Dolgok, melyeket sose tegyünk meg egy férfi kedvéért

Nőként sok mindent feláldozunk kapcsolatunk, családunk érdekében, bizonyos dolgokhoz azonban egyszerűen muszáj ragaszkodnunk, különben végképp elveszünk, s már sosem fogjuk megtalálni önmagunkat.

„Annyi szeretetet kaptam az elmúlt hetekben és hónapokban, amit eddig talán még soha”

Pápai Joci május 11-én a második elődöntőben lép színpadra az Eurovíziós Dalfesztiválon Kijevben Origo című dalával. A magyar versenyző és a kiutazó stáb hétfőn Budapesten sajtótájékoztatót tartott.

Tényleg a Bika a legállhatatosabb szerető?

Aki szeretett már valaha Bika jegyűt, az első kézből tudja, milyen odaadó, szeretetteljes és elkötelezett tud lenni.

Szeressük magunkat, s a világ majd viszontszeret

Ha nemcsak elviseljük, de szeretjük is magunkat, sőt gondoskodunk magunkról, attól sokkal vonzóbbak leszünk a környezetünk számára is. De mit tegyünk még, miképp bánjunk magunkkal, hogy igazán vonzó személyiségek lehessünk?