Stílus

Frizurák, amelyektől fiatalabbnak látszunk a korunknál

Bár hiszünk benne, hogy a szépség a korral nem csökken, sőt, azért természetes módszerekkel mindannyian szívesen teszünk azért, hogy fiatalabbnak látszódjunk a korunknál. Az egyik első dolog, ami árulkodhat az életkorunkról pedig nem más, mint a hajunk, hiszen már a 30-as éveinkben elkezd őszülni. Egy szépen festett és jól vágott frizurával jóval fiatalabbnak tűnhetünk a korunknál.

A legfontosabb persze ebben az esetben is az, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, büszkén viseljük a frizuránkat és magabiztosak legyünk. A divat mindig csak másodlagos, az számít, hogy azt a stílust találjuk meg, amely hozzánk a leginkább passzol.

Bob

A bobfrizura valójában sosem ment ki a divatból, de 2017-ben biztosan újra a csúcson van. Hosszabb és rövidebb változatait is érdemes kipróbálni, számos variációja létezik. Az általában középhosszú haj jól variálható, egyszerre praktikus és nőies. Igazán fiatalos választás.

https://www.instagram.com/p/BacxIr6Dja7/?tagged=bobhaircut

Copf

Ha mégis a hosszú haj mellett maradunk, a fejünk tetejére kötött copf sokat fiatalíthat a kinézetünkön, hiszen egyfajta természetes ráncfelvarróként működik. Azért arra vigyázzunk, hogy ne kössük túl szorosra a hajunkat, hiszen fájdalmas lehet, és nem tesz jót a hajhagymáknak sem.

https://www.instagram.com/p/Badyr2ljzYo/?tagged=ponytail

Laza hullámok és színátmenet

Nyerő választás mostanában a színátmenetes haj, ha már úgyis festünk, miért ne vihetnénk bele egy kicsi csavart? A hullámok pedig igazán fiatalos hatást keltenek.

https://www.instagram.com/p/BaZFqitFks0/?tagged=ombr%C3%A9

Frufru

A frufru nem azért tesz fiatalossá, mert jó sokat kitakar az arcunkból, hanem mert szépen keretezi, kislányossá varázsol minket. Egy hosszabb bobfrizurával párosítva igazán fiatalos, vidám benyomást keltünk vele. Ha pedig komolyabb alkalom van és úgy érezzük, nem megfelelő a frufru, még mindig eltűzhetjük és jöhet a decens konty.

https://www.instagram.com/p/BaddNMsFi1T/?tagged=bangs