Csillagok

Ez vár ránk a hétvégén a csillagok szerint – 2017. október 21–22.

Az újjászületés, a megújulás jegyében telik ez a hétvége a legtöbb jegy számára. Pihenjünk, kapcsolódjunk ki, hogy a következő hetet frissen, energiával telve kezdhessük. De hogy mit várhatnak az egyes csillagjegyek a hétvégére? Mutatjuk!

Kos

A Kosok úgy érezhetik majd, mintha elpusztítanának valamit. De ne hagyják magukat, hogy bárki is negatív cselekvésre kényszerítse őket. Egy érdekes hívást kaphatnak a közelmúltból. Vasárnap is legyenek türelmesek, pihenjenek, törekedjenek a nyugalomra és a megújulásra. Fókuszáljanak arra, hogy olyan dolgokat építsenek, amelyek az emberek hasznára válhat.

Bika

Az utóbbi időben igencsak keményen dolgoztak a Bikák, ezért itt az ideje, hogy egy kis pihenőt tartsanak és megújuljanak. Használják ki a kreativitásukat, alkossanak valami. Fessenek, barkácsoljanak! Hozzanak egy kis színt az életükbe, akár az egyik helyiség kifestésével is. Valaki, akit szeretnek, talán hamarosan a segítségükre szorulhat – legyenek készek erre a feladatra!

Ikrek

A harmónia és az egyensúly jellemzi az Ikrek jegyűek hétvégéjét. Élvezzék, amíg tart, és ragadják meg a lehetőséget a pihenésre, a kikapcsolódásra. Nem baj, ha ma nem akarnak új kihívásokkal foglalkozni, azok várhatnak hétfőig. Addigra várhatóan ismét erőre kapnak a jegy szülöttei.

Fotó:Pexels/CC0 License

Fotó:Pexels/CC0 License

Rák

Mindenkinek szüksége van a szabadnapra, így a Rákoknak is. Próbáljanak minél nyugodtabb körülményeket teremteni maguk körül a hétvégi pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Vonuljanak el egy kicsit a külvilág szeme elől. Hamarosan egy új utazás, egy új lehetőség jelenhet meg az életükben, amire nem árt felkészülni szellemileg és lelkileg is!

Oroszlán

Új dolgok, új irányok jelenhetnek meg az Oroszlánok életében ezen a hétvégén. Akár egy új tanulmányba is kezdhetnek, vagy megismernek egy olyan embert, aki kellemes benyomást kelt bennük. Hírt kaphatnak egy régi baráttól, ami szintén valami újat hozhat az életükbe. Figyeljenek a részletekre!

Szűz

Amit ma megtehetnek, azt most tényleg ne halogassák a Szűz jegyűek. Merthogy könnyen előfordulhat, hogy ezekben a dolgokban nem kapnak több esélyt. Az utóbbi időben talán kicsit üresnek érezték az életüket a Szűz jegyűek, pedig az életük tele van jósággal és szeretettel. Érdemes lehet odafigyelni az egészségükre.

Mérleg

Kellemetlenségek zavarhatják meg a Mérlegek hétvégéjét, de jobb lenne, ha nem merülnének el ezekben a jegy szülöttei. Inkább keressenek új megoldásokat akár a régi problémákra is. Figyeljenek jól a körülöttük zajló eseményekre, mert befolyásolhatják a következő napjaikat a kisebb dolgok is.

Skorpió

A bölcsesség jegyében telhet a hétvége a Skorpiók számára. Keressenek ötletes megoldásokat a problémákra. Ha úgy érzik, hogy egy kicsit leeresztettek mostanában, próbáljanak meg kikapcsolódni, feltöltődni! A friss levegő a segítségükre lehet ebben.

Nyilas

Új lehetőségek elé nézhetnek a Nyilasok ezen a hétvégén. Mostanában úgy érezhetik, mintha elakadtak volna – nos, éppen itt az ideje visszatérni a helyes útra! Segíthet nekik, ha például zenével veszik körbe magukat a következő két napban.

Bak

Érdemes lehet arra szánni ezt a hétvégét a Bakoknak, hogy számba vegyék a közelmúlt szerencsésebb történéseit – a legapróbbakat is beleértve. Ne hagyják, hogy bármi elvonja a figyelmüket a fontosabb feladataikról. Jó kikapcsolódás lehet a számukra az éneklés vagy a zenélés, zenehallgatás. Segíthet a feltöltődésben.

Vízöntő

Nagyszerű hétvége áll a Vízöntők előtt. Lehetnek a megszokottnál feltűnőbbek, amit már az öltözködésükkel is elérhetnek. Süssenek valami újat, valami különlegeset maguknak vagy a családjuknak, ismerőseiknek.

Halak

Mostanában mintha a szerelem benne lenne a Halak körüli levegőben. Gondolják végig, hogy jó-e ez a számukra, vagy inkább másfelé kellene kacsintgatniuk. És azon is érdemes lehet elgondolkozniuk, hogy a munkahelyükkel mennyire elégedettek. Ez a hétvége jó alkalom lehet arra, hogy számot vessenek a magánéletükkel és a karrierjükkel kapcsolatban.