Siker

Klassz dolgok, amiket egyedül is csinálhatunk

Bárkivel bármikor előfordulhat, hogy felszabadul a délutánja, estéje vagy hétvégéje. Amikor nincs senki, akivel találkozhatna, amikor úgy alakul, hogy egyedül töltjük el a szabadidőnket. Vagy azért, mert valójában nem is vágyunk társaságra, inkább egyedül lennénk egy kicsit. De azért mégsem ülnénk otthon, a négy falat bámulva, és azt várva, hogy elteljen felettünk az idő, hanem valami klassz dologgal foglalkoznánk, amit egyedül is csinálhatunk.

Menjünk moziba, és válasszuk ki akár a leggagyibb vígjátékot, vagy egy sírós-romantikusat, és nevessünk vagy sírjunk, ahogy a kedvünk tartja.

Van egy kis falu, város vagy vidék, amit már régóta szeretnénk megnézni? Pakoljunk be a hátizsákunkba, és irány az állomás!

Üljünk be a kedvenc éttermünkbe, és együnk egy finom ebédet vagy vacsorát – egyedül, természetesen!

Kultúra? Művészet? A kiállításokat egyedül is végig lehet nézni – a saját tempónkban időzve a kedvenc műalkotásaink előtt.

Nyugalomra vágyunk? Irány a wellness! Egy kis spa, egy frissítő masszázs, szaunázás, gyógyfürdő – és hipp-hopp újjászülethetünk.

egyedul2vagott

Vagy egyszerűen csak vesszünk el a kedvenc könyvesboltunkban, antikváriumunkban egy egész délelőttön/délutánon keresztül.

Keressünk a közelben egy szabadtéri fesztivált, esetleg ingyenes koncertet, és élvezzük a hangulatát.

Akár a koncerten, akár egy parkban ücsörögve egyszerűen csak nézzük az embereket, ahogy a saját világukban léteznek.

Akár kirándulni is elmehetünk – ha egyedül nem tudjuk, merre induljunk, csatlakozzunk egy csoporthoz. Így biztosan nem tévedünk el, mégsem vagyunk rákényszerítve más társaságára.

Süssünk valami finom süteményt, esetleg tortát. Próbáljunk ki egy új receptet vagy eljárást, amivel már régóta kacérkodunk.

Próbáljunk ki egy új edzést – lehet, hogy ez lesz az a mozgásforma, amit tényleg nekünk találtak ki.