Stílus

Irodalom-birodalom – olvasósarok a család apraja-nagyjának

„A könyv a legnagyobb varázslat, minden csoda benne van, ami eddig volt s ami ezután lesz... Ugye milyen egyszerű, csak meg kell tanulni az ábécét, és olvasni kell.” – írja Csukás István. Aki szeret olvasni, el tud mélyülni olvasmányában utazva, ülve, állva, fekve vagy akár nyakatekert pozícióban is. Ám kedvenc időtöltésünket kellemes környezetben űzni még szórakoztatóbb.

Tündérkuckók

Oltalmat nyújt a nagyvilág zajától egy meleg fényű lampionokkal megvilágított, áttetsző tüllfüggönyből kialakított bájos kis olvasózug. Hangulatvilágítást bekapcsolni, és máris indulhat a képzeletmozi!

 

 

 

Képeskönyvek és ábécéskönyvek hívogatják olvasásra kicsiket a lakás kihasználatlan beugróiból kialakított szegletben. Összekucorodva világmegváltó kalandokat élhetnek át itt a lurkók.

 

 

Ablak mellett

Egy stílusosan berendezett ablakmélyedésben is elmerülhetünk kedvenc olvasnivalónkba.

 

 

Csendes délutánok a balkonon

Meleg fényű lámpások mellett, puha takarók alatt nyugodtan ábrándozhatunk olvasás közben a teraszunk adta békességben.

 

Kandalló mellé húzódva

Ahogy egyre hamarabb alkonyul, hűvösödnek az esték, egyre szívesebben pihenünk meg a kandalló melegénél. A duruzsoló kályha, egy jó könyv és egy bögre forró ital mellett jólesik rábízni magunkat szárnyaló képzeletünkre.

 

 

Hálószobában

Privát szféránkban, a saját ágyunkban is olvashatunk, visszavonulva a nagycsalád lármájától. Mivel ezt a teret mindenki tiszteletben tartja, itt szinte megközelíthetetlenné tehetjük magunkat.

 

A nyugalom szigete

Bújhatjuk kedvenc könyveinket, újságjainkat egy ízlésesen berendezett sarokban vagy egy óriási kényelmes fotelben ülve is.