Te + Én

Boldog párkapcsolatot akarunk? Hagyjunk fel pár rossz szokással

Egy tökéletes világban a szerelmespárok sosem vitatkoznak, mindenben egyetértenek, teljes összhang és harmónia van közöttük. Ez a világ azonban nem tökéletes, így bizony néha összekapunk a másikkal, akkor is, ha nagyon szeretjük. Van néhány dolog azonban, aminek elhagyásával kiiktathatjuk kapcsolatunkból a szükségtelen drámákat.

Ne versengjünk más párokkal

Egyáltalán nem számít, hogy más mikor és hol tart a kapcsolatában, csak az számít, hogy mi ketten éppen hol tartunk, és hogy éljük meg. Fókuszáljunk saját magunkra mások helyett, és biztosan nem lesz hiányérzetünk olyasmi iránt, aminek még nincs itt az ideje.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Ne vegyünk mindent olyan komolyan

Mint az élet minden területén, a kapcsolatunkban is számos hullámvölgyet megélünk majd. A mélypontok és a boldogság pillanatai ugyanúgy fontos részét képezik a közös kalandnak, a közös életnek, amit élünk.

Ne legyünk zsémbesek

Ha sokat vagyunk együtt, bizony hamar kiderülnek a másik idegesítő szokásai is. Ne pufogjunk magunkban, és ne legyünk zsémbesek sem, inkább próbáljuk megbeszélni, elmondani, hogy mi zavar minket. Valószínűleg a másik észre sem vette, és ha kérjük, megpróbál majd változtatni a kedvünkért. És ne felejtsük el azt sem: nekünk is van jó néhány ilyen idegesítő szokásunk.

Ne hazudjunk

A bizalom nem jön könnyen, és ha megvan, akkor is nagyon törékeny dolog. Vigyázzunk rá, és gondoljunk arra, hogy nekünk sem esne jól, ha a párunkat hazugságon kapnánk.

Ne szabjunk feltételeket

Ha valamit megteszünk a másik kedvéért, azt soha ne azért tegyük, mert várunk valamit cserébe, hanem azért, mert szeretjük és szeretnénk boldoggá tenni.