Csillagok

6 jel, hogy indigó felnőttek vagyunk

Az ezotéria szerint bizonyos emberek különleges feladattal érkeztek a Földre, segíteniük kell embertársaikat a spirituális fejlődésben. Ilyenek többek között az indigószínű aurával rendelkező lelkek – ha az alábbi jelek igazak ránk, mi is ebbe a csoportba tartozunk.

Töretlenül keressük a válaszokat a miértekre

Nem érjük be félmagyarázatokkal, érteni szeretnénk az ok-okozati összefüggéseket is. A dolgok mélyére akarunk látni, és addig nem nyugszunk, amíg nem értjük meg, hogy egy-egy tett, szó, jelenség mögött milyen indíttatás lapul.

Nehezen viseljük a szabályokat

Nem hiszünk abban, hogy a többség által elfogadott szabályok minden esetben helyesek is. Az egyenlőtlenségek és igazságtalanságok kifejezetten bosszantanak minket, aminek hangot is adunk.

Fotó: iStock.com/brickrena

Fotó: iStock.com/brickrena

Nem bírjuk elviselni, ha egy embertársunk szenved

Rendkívül erős empatikus képeséggel rendelkezünk, így már az is megvisel minket, ha a tévében látunk valakit szenvedni. Bárkivel együtt tudunk érezni, és mindenkinek meglátjuk a sebezhető oldalát is.

Különös kapcsolatot ápolunk az állatokkal

Nagyon erősen kötődünk az állatvilághoz, legyen szó macskáról, egérről vagy galambról. Minden bajba jutott állaton azonnal segítünk, mert hisszük, hogy a Földön minden élőlény egyenlő.

Spirituálisan érzékenyek vagyunk

Olyan jeleket is észreveszünk magunk körül, amelyeket mások nem. Figyelünk az univerzum üzeneteire, és képesek is vagyunk reagálni rájuk. Megérzéseink nagyon erősek és sohasem tévednek.

Erős késztetést érzünk életcélunk megtalálására

Folyamatosan keressük azt, hogy mi a feladatunk a Földön. Állandó nyugtalanság motoszkál bennünk, érezzük, ha nem a megfelelő helyen vagyunk, és általában ilyenkor gyorsan tovább is állunk. A hétköznapi dolgokkal való foglalkozást nyűgnek éljük meg, mert úgy érezzük, csak hátráltatnak az igazi életcélunk megtalálásában.