Csillagok

Ez vár ránk a csillagok szerint kedden – 2017. szeptember 19.

A Vízöntőkre inspiráló találkozások várnak ma, míg az Ikreknek most különösen szükségük van a kitartásukra. Lássuk, mit várhatnak a többi jegy szülöttei!

Kos

Ma minden adott lesz ahhoz, hogy a régóta halogatott teendőinket is végre letudjuk. Szavainkkal ma óvatosan bánjunk, mert valaki félreértheti a mondanivalónkat.

Bika

Nehezen viseljük, ha nem várt feladatokkal találjuk szembe magunkat, pedig erre mostanában sokszor kerül sor. Tekintsünk úgy ezekre a helyzetekre, mint személyiségünk fejlesztőire.

Ikrek

Nem biztos, hogy azonnal látjuk a befektetett munkánk eredményét, de fontos, hogy bízzunk magunkban. Ha kitartóak vagyunk, a sikerek nem maradnak el.

Rák

Hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat, pedig olykor a legegyszerűbb út a leghelyesebb. Ma különösen érdemes a megérzéseinkre hallgatnunk.

Oroszlán

A változás szele van a levegőben, ami pozitív fordulatokat hozhat magával. Ne féljünk lépni, ha úgy érezzük, nem vagyunk jó helyen.

Fotó: Unsplash/ Michael Ramey

Fotó: Unsplash/ Michael Ramey

Szűz

Gyorsan akarunk döntést hozni egy olyan dologban, ami alapos átgondolást igényel. Ne sürgessük a dolgot, mert azzal hosszú távon nem biztos, hogy jól járunk.

Mérleg

Ne hagyjuk, hogy környezetünk negatív hangulata ránk is átragadjon. Ami a munkát illeti, bátran kérjünk segítséget, ha úgy érezzük, már nem bírunk el a feladatokkal.

Skorpió

Valaki olyan közel kerülhet hozzánk, ami már kicsit megijeszt minket. Gondoljuk át – mi az, amitől annyira félünk?

Nyilas

Túl sok mindent akarunk egyszerre, aminek teljes fejetlenség lehet a vége. Inkább szusszanjunk egy kicsit, állítsunk fel fontossági sorrendet, és ne essünk kétségbe, ha nap végére nem tudtunk mindennel végezni.

Bak

Nem kell minden fontos döntést egyedül meghoznunk. Bízzunk szeretteink tanácsaiban, hiszen ők kevésbé elfogultan látják a dolgainkat.

Vízöntő

Inspiráló találkozásokat tartogathat a mai nap, melyek a hatékonyságunkra is pozitív hatással lesznek. Sőt, egészen új lehetőségek is megnyílhatnak előttünk.

Halak

Ahelyett, hogy csak várnánk az útmutatást, inkább lépjünk a tettek mezejére. Bízzunk a képességeinkben, és higgyük el, hogy segítség nélkül is meg tudjuk oldani a dolgokat.