Csillagok

Ez vár ránk a héten a csillagok szerint – 2017. augusztus 21–27.

Romantika, álmodozás, kreativitás és ingerlékenység várnak ránk a jövő héten horoszkópunk szerint. Lássuk, mire számíthatunk!

Kos

Ha túl tudunk lendülni a hétfőn, akkor egész héten ragyogni fogunk. A hét valamelyik napján egy jót fogunk beszélgetni az egyik barátunkkal, aki nagyon jól ismer minket. Csütörtökön és pénteken már a hétvégi utazásunkra készülünk, azonban az élet néhány akadályt gördíthet elénk, de ez nem probléma, hiszen szeretjük a kihívást!

Bika

Hétfőn sokkal ingerlékenyebbek lehetünk a szokásosnál, mivel a párunk szeretne beleavatkozni az édesanyánkkal való kapcsolatunkba. A barátaink segítenek megoldani ezt a problémát is. Lehet, hogy ideje lenne megjutalmazni őket egy kis aprósággal? A hétvégénk szuper lesz, már most alig várjuk.

Ikrek

Az elkövetkező néhány napban kellő energiával fogunk rendelkezni ahhoz, hogy akár megtegyünk egy radikális változást (jobb, ha meg is tesszük!). A csillagok is segíteni fognak minket ebben, és ezt követően egy romantikus hétvége vár ránk…

Rák

Használjuk az eszünket, hogy tudjuk, mit kell tennünk hétfőn. A szívünk megpróbál becsapni minket, ezért most kivételesen hagyatkozzunk inkább a racionális érvekre. A munkánkban csütörtökön és pénteken rohannunk kell, de nyugalom, meg fogjuk tudni oldani. Ha egyedül leszünk hétvégén, akkor számíthatunk egy problémás ismerősre.

Fotó:Freepik/creativeart

Oroszlán

Ha egyedülállók vagyunk, akkor a hétfő szuper nap lesz számunkra, nem úgy, ha kapcsolatban vagyunk. A párunk némi borsot törhet az orrunk alá, ezért legyünk résen, és időben koppintsunk mi az ő orrára! A hét közepe nyugodtan fog eltelni, munkatársainkkal jókat fogunk beszélgetni.

Szűz

Jól kezdődik a hét, és a nyitottságunk is sokkal vonzóbb, mint azt gondolnánk. Változás majd a hét közepén várható, amikor kihasználhatjuk az előnyeinket. Csütörtökön, pénteken ránk férne egy olyan program, ahova csak mi megyünk.

Mérleg

Nagyszerűen kezdődik számunkra a hét. Egyszerűen szinte mindenki vonzónak talál minket, és csak úgy záporoznak a bókok. Párunk azonban egy kissé féltékeny lehet, ezért törődjünk az ő lelkével is. Munkahelyünkön elfoglaltak leszünk, és a hétvégi programmal kapcsolatban némi kompromisszumra lesz szükségünk (az úti célt illetően).

Skorpió

A múltunkból kiderülhet valami, ami problémát okozhat a párkapcsolatunkban. Ráadásul a párunkon kívül van valaki, akinek a titokzatossága kifejezetten vonz minket. Ne tegyünk elhamarkodott lépéseket, csütörtökig mindenképpen várjunk. Lehet, hogy olyan részleteket is megtudunk, melyeknek hatására megváltoztatjuk a véleményünket. Ez egy ilyen kicsit furcsa hét lesz, a hétvégével együtt. Legyünk óvatosak!

Fotó:Unsplash/Christopher Campbell

Fotó:Unsplash/Christopher Campbell

Nyilas

Már hétfőn elérjük a kommunikációs képességünk csúcsát, és valami nagyon édeset írunk a partnerüknek, aki ettől teljesen elolvad. Energiaszintünk kedden és szerdán lesz a legmagasabb, így kiválóan teljesíthetünk a munkahelyükön.

Bak

Lélekben már a távoli jövőben járunk, ami a szerelmi életünket illeti. Lehetőségünk lesz arra, hogy a számunkra legmegfelelőbb emberrel találkozzunk. Járjunk nyitott szemmel! Munkahelyünkön a csütörtök és a péntek nem lesz túl könnyű, cserébe a hétvége remekül fog telni.

Vízöntő

Ambiciózus természetünk hétfőn erőteljesen megmutatkozik, ezért a főnökünk rendkívül elégedett lesz velünk. Pénteken pedig elhagyhatjuk a komfortzónánkat. Hétvégén valami erőteljesen emlékeztethet minket a volt kapcsolatunkra…

Halak

Nehezen indul a hétfő, és nem hagy minket nyugodni egy, a szerelmi életünkkel kapcsolatos kérdés sem. Próbáljunk a munkánkra koncentrálni, mert a nagy álmodozásban, elmélkedésben könnyen hibázhatunk, aminek nem fognak örülni a munkatársaink. A hétvégén azonban minden kérdésünkre választ kaphatunk.