Te + Én

Honnan tudhatjuk, hogy egy igazi úriemberrel hozott össze minket a sors?

Emlékszünk még az Elfújta a szél című filmre? Rhett Butler egy valódi úr volt a mozivásznon, akiért még a mai napig is majd minden nőnek megdobban a szíve.

A filmbeli Rhett ura volt önmagának, jól öltözött, szépen beszélt, volt humora, és imádta a szerelmét, akiért képes volt harcolni. Nekünk, nőknek igenis szükségünk van a férfias férfiakra, hiszen akkor tudunk mi is igazán nőiesen viselkedni. Nézzük, mely tulajdonságok alapján ismerhetjük fel a Férfit!

Fotó: Unsplash/Lesly B. Juarez

Fotó: Unsplash/Lesly B. Juarez

  1. Ügyel a higiéniára, jók a fogai, megtisztítja a körmeit, finom illata van, és tiszta ruhát visel.
  2. Egyensúlyt tud tartani a karrierje és magánélete között, tudja, hogy mikor kell felállnia a munkából, hogy ne csak egy dollárjelként gondoljanak rá.
  3. Van humora, szíve hölgyét pedig pláne meg tudja és meg is akarja nevettetni.
  4. Nem a telefonján vagy számítógépén játszik, amikor a közelében vagyunk, mert tudja, hogy ez tiszteletlenség. A velünk töltött idő alatt ránk figyel, és kizárja a külső ingereket.
  5. Ha valóban érdekli egy nő, akkor nem vár három napig, hogy felhívja, nem játszik vele. Helyette elhívja a kiszemelt nőt randevúzni. Bármi is legyen a program, utána gondoskodik arról, hogy a hölgy biztonságban hazaérjen.
  6. Ha újra látni akarja, akkor ezt pontosan tudatni fogja vele, ha pedig nem, akkor udvariasan elmondja, hogy örömmel találkozott vele, de nem szeretné vesztegetni senkinek sem az idejét.
  7. Olvas könyveket, újságokat, és van véleménye a világ eseményeiről, melyet érthetően meg is tud fogalmazni. Senkitől sem várja el, hogy egyetértsen vele, sőt, érdeklődve meghallgatja mások véleményét is.
  8. Kinyitja az ajtókat, le- vagy éppen felsegíti a kabátunkat, és nem azért, mert túl sok romantikus filmet nézett, vagy mert ezt tanácsolták neki, szimplán azért, mert elég erős ahhoz, hogy kimutassa: szívesen törődik a körülötte levő nővel.
  9. Van hobbija, vannak barátai, el tud érzékenyülni, és szereti a családját.
  10. Hagyott magának időt, hogy megismerje önmagát, megértse a saját viselkedésmódját, gondolkodását, hajlandó fejlődni, és tudja, hogy mi érdekli, és mi nem. Olyan ember, aki képes őszinte lenni saját magával és a környezetével is.