Stílus

Könnyű, lenge ruhák a nyári esték romantikájához

A nyári ruhák egyik legfontosabb jellemzője, hogy lengék, szellősek legyenek. Emellett persze az sem árt, ha stílusban és színben passzol az egyéniségünkhöz. Szerencsére többféle fazon között válogathatunk, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes darabot.

Bizonyára mindenkinek vannak a szekrényében nyári ruhák, amiket évről évre elővesz – ezek szerencsére valahogy sosem mennek ki a diavtból. Na jó, egyes darabokat jobb a gardróbban is hagyni, és majd pár év múlva elővenni, amikor újra trendi lesz, de a többség akkor is örök darab marad. Talán mert a nyár és a romantika is örökké divat marad, ezért szinte mindegy is, hogy mit húzunk fel, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. És egy meghitt esti séta közben ki ne érezné jól magát?

https://www.instagram.com/p/BW9uz-xlNVx/?tagged=summerdress

Mindenesetre sosem árt azért egy kicsit mégis szétnézni az aktuális kínálat között, hátha találunk egy-két újabb ruhát, amivel gyarapíthatjuk a repertoárunkat. Ehhez pedig jól jön egy kis segítség. Például nem baj, ha emlékeztet bennünket valaki arra, hogy ha nincs égető szükségünk az új darabokra, várjunk a vásárlással a nyár közepéig, amikor is megkezdődnek a leárazások, vagyis lényegesen kevesebbért beszerezhetjük a nekünk tetsző példányokat.

https://www.instagram.com/p/BW9QptfFZ56/?tagged=summerdress

Fehérben a melegben

A nyarak egyik legnépszerűbb színe a fehér, mert többek között ez az egyik legpraktikusabb szín a kánikulai forróságban. Biztos, hogy találunk ebben a színben hosszabb vagy rövidebb ruhát, és a szabása is változatos. Választhatunk karcsúsított fazont vagy bővebbet, zsákruhát, lengét, esetleg testre simulót. Ahogyan a vállmegoldások is sokfélék lehetnek, az ujjatlantól a közepesen vagy teljesen hosszú ujjúig mindefélét találhatunk a különböző üzletekben.

https://www.instagram.com/p/BW7wJHwgXY-/?tagged=beachdress

A virágok romantikája

A vízparti romantikához vagy egy finom, gyertyafényes vacsorához is tökéletesen passzolnak a virágos ruhák. Ezek ugyancsak lehetnek rövidebbek, de a hosszú nyári ruhák igazán elegánsak lehetnek, főleg, ha nagyobb virágokkal díszített az anyaguk. És ha már az anyagnál tartunk, ezek készülhetnek finomabb minőségből is, esténként általában lehűl annyira a levegő, hogy ne aggódjunk az izzadás vagy a foltok miatt. Napközben a finomabb anyagok nem biztos, hogy prakikusak, akkor válasszunk inkább olyat, ami jól szellőzik, mint például a len, a pamut vagy más ehhez hasonló, vékony és természetes szövet.

https://www.instagram.com/p/BW95cejFzzR/?tagged=summerdress

https://www.instagram.com/p/BW9wMrvFIeE/?tagged=summerdress

Különösen a városi meleghez nehéz felöltözni, amikor azon túl, hogy érdemes figyelni arra, hogy minél kényelmesebb legyen, de még jól is kell szellőznie. A pasztellszínek praktikusnak tűnnek, a tömegközlekedés és a parkok nem biztos, hogy a fehér szín barátai.

https://www.instagram.com/p/BW9K22YHE14/?tagged=summerdress

Az egyszerű, laza fazon azonban kifejezetten jó választásnak tűnik, ha kora délután indulunk randizni akár a szerelmünkkel, akár a barátainkkal.

https://www.instagram.com/p/BW846pehlbb/?tagged=summerdress

Elő a vállakkal!

Az idei nyár egyik nagy slágere még mindig a vállat szabadon hagyó, nagy, fodros darabok, amikből szintén hatalmas a választék. Beszerezhetünk elegánsabb, ingfazonút is, vagy egyszerű, egyszínűt, de a virágminta ennél a formánál is abszolút a legromantikusabb, vagyis ha egy nyári esti randira készülünk, és azt gondoljuk, nincs mit felvennünk, de lapul a szekrényben egy virágmintás kisruha, máris megmenekültünk – már csak egy klassz cipőt kell hozzá találni…

https://www.instagram.com/p/BW97iL2Fsvw/?tagged=beachdress

https://www.instagram.com/p/BW947PRHzOS/?tagged=summerlook