Stílus

Egy örökzöld ruhadarab, a fehér ing – hogyan variáljuk változatosan?

A farmer mellett valószínűleg a fehér ing az a ruhadarab, ami minden nő gardróbjában ott lapul. Elegáns, letisztult, és szinte mindenkinek jól áll – igazi jolly joker. Mégis a legtöbben csak hivatalos események alkalmával, illetve az irodába veszik fel, pedig a hétköznapokban is változatosan variálható darabról van szó. Ehhez hoztunk most egy kis inspirációt!

Magas derekú nadrággal

A magasított derék idén nagy népszerűségnek örvend, legyen szó farmerről vagy lenge dzsörzénadrágról, fehér inggel kombinálva pedig elegáns és laza szettet is összeállíthatunk – előbbihez magas sarkúval párosítsuk, míg utóbbihoz válasszunk balerinát vagy egy egyszerű sarut. Tornacipővel is viselhetjük, azonban az alacsonyabb hölgyeknek érdemes vigyázniuk a felül-alul bő viselettel, mert az optikailag összenyomhatja az alkatukat. Ingünket inkább csak lazán tűrjük be, és a farmert egy feltűnő övvel is feldobhatjuk.

https://www.instagram.com/p/BWmlEbcFVxF/

https://www.instagram.com/p/BWsM1LGBzPy/?tagged=whiteshirt

A vonalú szoknyával

Igazi romantikus összeállítást kaphatunk, ha fehér ingünket egy A vonalú szoknyával kombináljuk. A fazon lehet rövidebb vagy térd alá érő, utóbbit azonban inkább magas sarkú vagy magas talpú szandállal párosítsuk. Ingujjunkat csavarjuk fel a könyökünkig, és attól függően, hogy mennyire szeretnénk elegánsra a végeredményt, a dekoltázsnál kigombolhatjuk vagy akár teljesen begombolhatjuk az inget. Szettünket egy feltűnő nyaklánccal koronázhatjuk meg.

https://www.instagram.com/p/BWqpBGdg-Ie/

https://www.instagram.com/p/BWnEkSXA_Hb/

Ruhaként

A hosszított, oversized fazonú fehér inget akár ruhaként is viselhetjük nyáron. Remekül mutat saruval, tornacipővel, és feldobhatjuk szuper kiegészítőkkel – a derékrésznél fogjuk össze egy övvel, vegyünk fel hozzá egy hosszú nyakláncot és több darabból álló karkötőt. Sőt, akár strandruhaként is hordhatjuk (ha nem féltjük annyira) szalmakalappal/fejkendővel és egy szalmatáskával.

https://www.instagram.com/p/BWpDxZGns73/

https://www.instagram.com/p/BWmRbijj4VO/

Felcsavarva

Nyaraláson, kerti partik, fesztiválok alkalmával „spanyolosan” is viselhetjük – csak a köldökünkig gomboljuk be, és a két végét kössük csomóra. Kombinálhatjuk maxiszoknyával és magas derekú nadrággal, mindenhogy nőies lesz a végeredmény.

https://www.instagram.com/p/BWqBmL6nwDo/

https://www.instagram.com/p/BWkk5apgK3z/

Sorttal

Nyáron praktikus és elegáns szettet alkothatunk a fehér ing–sort kombinációval, ami saruval mutat a legjobban. Koktélpartira, szórakozóhelyre párosítsuk magas sarkúval, és készüljünk fel a bókáradatra, amit csinos megjelenésükért cserébe kapunk majd!

https://www.instagram.com/p/BWrbSdphvwh/

https://www.instagram.com/p/BWnfnLRFpro/

Fehér a fehéren

A fehér farmerrel kapcsolatban már megírtuk, hogy a talpig fehér szettek milyen divatosak mostanában, ezért fehér ingünkhöz bátran társítsunk azonos árnyalatú nadrágot vagy szoknyát – napbarnított bőrön csodásan fog mutatni! Egy ilyen szettet szinte bármilyen fazonú és színű lábbelivel viselhetünk, arra figyeljünk csupán, hogy az egyéb kiegészítők árnyalatban passzoljanak hozzá.

https://www.instagram.com/p/BV43VnklEzR/

https://www.instagram.com/p/BU_TJn4jS4Q/