Siker

Törődjünk magunkkal, és legyen egy tökéletes hétvégénk!

Az egész heti robotolás után aki teheti, kapcsolódjon ki a hétvégén, de ne úgy, ahogy eddig tette, hanem valósítsuk meg végre a tökéletes kikapcsolódást. Mutatjuk, hogyan.

Offline

Kapcsoljuk ki a gépeket, tartsunk szünetet: történjen bármi a közösségi médiában vagy a baráti chatszobában, két napig most nélkülünk kell boldogulniuk. El sem tudjuk képzelni, micsoda stresszben van az agyunk akkor is, ha látszólag nem csinálunk semmit, csak pörgetünk. A tévét se kapcsoljuk be, a hírek is várhatnak, legfeljebb este nézzünk meg egy jó filmet.

Programok

Mondjunk le minden olyan programot, melyhez valójában nincs is kedvünk. Csak azért ne menjünk el valahová, mert valakinek megígértük. Ez a hétvége szóljon csak rólunk, arról, amit mi szeretnénk.

Kreatív tevékenység

Csináljunk valami szépet, dekoráljuk otthonunkat, fessünk, varrjunk, hímezzünk, hiszen ezek a tevékenységek nemcsak nyugtatnak, de boldoggá is tesznek minket. Pláne a végeredmény.

Fotó:Unsplash/Bench Accounting

Fotó:Unsplash/Bench Accounting

Készítsünk magunknak egy finom vacsorát!

Ne gondoljuk, hogy egy emberre nem érdemes főzni. Készítsük el magunknak a kedvenc ételünket úgy, ahogy mi szeretjük, tálaljuk ízlésesen és együk meg jóízűen. Ez már olyan, mint egy szertartás. Megérdemeljük!

Forró fürdő

Egy kád forró víznél semmi sem lazítja el jobban az izmainkat. Csepegtessünk illóolajat a vízbe, s telepedjünk be egy jó könyvvel.

Valami új

Csináljunk meg valamit, amit már régóta halogatunk: olvassuk el azt a könyvet, próbáljuk ki végre a falmászást, vagy nézzünk meg egy nagyon jó filmet. Adjunk magunknak és töltsünk magunkkal időt.