Siker

Ők a világ leggazdagabb gyerekei

A leggazdagabb magyarokat, vagy csak simán a világ leggazdagabb embereit gyakran gyűjtik egy csokorba, na de mi a helyzet a gyerekekkel? Megmutatjuk, melyiküknek van a legmesésebb vagyona.

Nick D’Aloisio

Az 1995-ös születésű Nick 15 éves korában kifejlesztett egy alkalmazást, amit két évre rá harmincmillió dollárért adott el a Yahoo-nak. Nick azóta is sikeres fejlesztő és vállalkozó, s mivel szülei is gazdagok, úgy nyilatkozott, a pénz nem érdekli, a kihívások annál inkább.

https://www.instagram.com/p/9rbbD6SxJK/

Jaden Smith

Will Smith fia szülei révén is gazdag, de saját karrierje miatt még inkább. Nyolcévesen már több, mint egymillió dollárt keresett, később három, majd még egymillió dollárt kapott filmjeiért. Zenei karrierje is beindult, így a becsült vagyona  nyolcmillió dollár körül mozog. Testvére, Willow ötmillió dollárral „kullog” a nyomában, a pénzre gyerekszínészként és énekesként tett szert.

https://www.instagram.com/p/BMgP2hmhsms/

Dannielynn Birkhead

5 hónapos volt csupán, amikor édesanyja, Anna Nicole Smith életét vesztette gyógyszertúladagolásban. A kislány rögtön ekkor hétszázezer dollár birtokosa lett, de ezt tovább tudta növelni. Dannielynn hatéves kora óta modellkedik, elég sikeresen, így vagyona most tízmillió dollárra rúg.

https://www.instagram.com/p/BRHKbLhBwzm/

Suri Cruise

Modellkarrierről esetében nem tudunk, de az biztos, hogy Suri szereti a divatot. Ötévesen százötvenezer dollárt érő cipőkollekciója volt, mert nem volt hajlandó egy topánkát kétszer is felvenni, plusz híres tervezők külön neki készítenek darabokat. A kislány ruhatárának értékét hárommillió dollárra becsülik.

https://www.instagram.com/p/BShOB04DQyd/

Valentina Paloma Pinault

2011-ben beválasztották a legbefolyásosabb sztárgyerekek közé, ami nem is csoda: a kislány Salma Hayek és a milliárdos Francois-Henri Pinault gyermeke. A kislány hétéves korában 12 millió dolláros házat kapott születésnapjára…

https://www.instagram.com/p/BPhkyL3g099/​​

Abigail Breslin

18 évesen már 12 millió dollár és egy Oscar-jelölés boldog tulajdonosa volt. Abigail első szerepét 2002-ben kapta, négy évre rá pedig már jelölték is az arany szobrocskára A család kicsi kincsében nyújtott alakításáért.

https://www.instagram.com/p/BSmlJDBARpK/

Jackie Evancho

Bár hazánkban annyira nem ismert, a most 17 éves lány Amerikában igazi sztárnak számít. A 2010-es America’s Got Talent tehetségkutatóban tűnt fel, azóta pedig fiatal kora ellenére sikeres énekesnő lett belőle. 2010-ben egyenesen Barack Obama előtt léphetett fel karácsonykor, vagyonát 2,5 millió dollárra becsülik.

https://www.instagram.com/p/BSqxQbDhSXH/

Jennifer, Phoebe és Rory Gates

A világ leggazdagabb emberének két lánya és egy fia van, ők öröklik majd apjuk mesés vagyonát. A gyerekek a hírek szerint jelenleg fejenként húszmillió dolláron csücsülnek, ám Bill Gates úgy nyilatkozott, hogy halála után nem hagy rájuk túl sok pénzt, pont azért, hogy ne üljenek a babérjaikon, hanem találják meg saját útjukat a boldogsághoz.

https://www.instagram.com/p/8Z1pwEDKSi/​

Bella Thorne

Bella mintha a jól tanuló Gates gyerekek ellentéte lenne: gyerekkorától kezdve azzal keres pénzt, hogy Disney-sorozatokban és reklámokban szerepel. Még csak 6 hetes volt, amikor már szerepelt a Parents magazinban, azóta pedig több, mint hatvan reklámban láthattuk már. Azóta színésznőként is próbálgatja a szárnyait, és 17 éves korában már kétmillió dollárt keresett összesen.

https://www.instagram.com/p/BR3svw2Avr7/

Moulay Hassan

A fiú tulajdonképpen herceg, a marokkói király legidősebb fia. 13 éves, de állítólag már egymilliárd dollár birtokában van. Moulay hivatali teendőit rendszeresen elvégzi, de azt utálja, ha kezet csókolnak neki az előírt etikett szerint.

https://www.instagram.com/p/BNJxN4ZgikC/