Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Egészség

Tornagyakorlatok, amiktől jobbak lehetünk az ágyban

A testmozgás fontos, hiszen csinosak, fittek és boldogok lehetünk tőle. Igen, boldogok, merthogy egyes gyakorlatok jó hatással lehetnek az ágybeli teljesítményünkre. Még egy ok, amiért érdemes felhúzni az edzőruhánkat!

Ha eddig nem találtunk magunknak elég motivációt ahhoz, hogy felkeljünk a fotelból és mozogjunk egy kicsit, akkor íme még egy, hátha emiatt megmozdulunk végre. Merthogy ezektől a gyakorlatoktól állítólag jobbak lehetünk az ágyban. Egy próbát megér, nem?

1. Kitörések

Aki hajlamos a combjára és a fenékére hízni, az minden bizonnyal ismeri ezt a gyakorlatot, és feltételezhetően nem tartozik a kedvencei közé, de hátha majd most. A kitörésektől ugyanis rugalmasabbak, hajlékonyabbak leszünk, nem beszélve arról, ahogyan formálódik a combunk és a fenekünk, annál könnyebben fér a párunk bizonyos testrészeinkhez.

Fotó: Unsplash/ Dave Contreras

Fotó: Unsplash/ Dave Contreras

2. Combfeszítő gyakorlat

Térdeljünk le és a comb megfeszítése közben dőljünk hátra, amennyire csak tudunk, majd vissza. A kezünkkel ne támaszkodjunk! Ezt a gyakorlatot ismételjük meg párszor, mondjuk naponta tízszer. Erősíti a combokat, valamint a medence izmait.

3. Híd

Bizonyára emlékszünk még gyerekkorunkból vagy a jógaóráról erre a gyakorlatra: feküdjünk a hátunkra, húzzuk fel a lábunkat, tegyük a tenyerünket a fejünk mellé, és nyomjuk ki magunkat, amennyire csak tudjuk. Szorítsuk össze a fenékizmokat, majd engedjük vissza a testünket – ezt ismételgessük. A hát és a medence tornája, ami hozzásegíthet az intenzívebb orgazmushoz.

4. Ringatózás

Feküdjünk a hátunkra és húzzuk fel a térdünket a mellkasunkra. Öleljük át szorosan a karunkkal, és ringatózzunk, mint egy bölcső. Ezzel lenyújtjuk, ellazítjuk a hátizmainkat, ami hasznos, hogy rugalmasabbak legyünk, ne húzódjunk meg a különféle pózok közben.

5. Plié

Nem csak balerináknak. Nemcsak gyönyörű tartást ad, de erősíti a hát-, a medence- és a combizmokat, hajlékonyabbak és rugalmasabbak leszünk tőle. Amiből pedig egyenesen következik, hogy jobbak lehetünk az ágyban, forróbb éjszakák és örömtelibb élmények várnak ránk.