Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

5 + 1 érzéki film szerelmeseknek

Tavasz van, ilyenkor minden és mindenki bizsereg. Nézzük olyan filmeket a hétvégén, melyek minket is felpezsdítenek.

A Thomas Crown ügy

Persze léteznek ennél jobb és erotikusabb filmek is, de azért a vodkás, lépcsőn szexelős jelenetet nehéz elfelejteni. Ebben a filmben az a legjobb, hogy Pierce Brosnan és Rene Russo már nem csitrik, benne vannak a korban, mégis elképesztően gyönyörű és kívánatos mindkettő.

Kegyetlen játékok

Ebben a filmben azonban még mindenki pofátlanul fiatal és gazdag, mégis kiéltek, és rettentően unatkoznak. Érdemes újranézni, mert amellett, hogy van benne pár kifejezetten erotikus jelenet, nagyon komoly és elgondolkodtató film.

Elemi ösztön

A leghíresebb erotikus thriller 1992-ben készült, főszereplője, az isteni Sharon Stone regényírót alakít, aki mindenkit az ujja köré csavar. Természetesen Michael Douglas nyomozó sem tud ellenállni a nő csáberejének.

Álmodozók

Bertolucci 2003-as filmje ugyan kisebb botrányt kavart annak idején, de azt nem lehet elvitatni tőle, hogy iszonyatosan izgalmas és tömve van erotikával. Egy francia testvérpár megismerkedik egy amerikai fiúval 1968 Párizsában, s kezdetét veszi hármuk különös kalandja. Ezzel a filmmel indult el Eva Green és Louis Garrel karrierje.

Maléna

Maléna szép és vonzó fiatal nő, talán túl szép is ahhoz az olasz kisvároshoz, ahová költözik, míg férje a fronton harcol. Egyre több lesz az irigye és az ellensége.

Eredendő bűn

A hamvas Angelina Jolie és a fiatal Antonio Banderas a véletlennek köszönhetően találnak egymásra, miután a férfi „megrendeli” magának leendő feleségét. Ám nem pont az a nő érkezik meg, akire számított.