Csillagok

A csillagjegyünk megmondja, hogyan viselkedünk a szerelemben

Minden ember más, akkor miért szeretnénk egyformán? A csillagjegyünk megmutatja, hogyan viselkedünk, amikor tényleg szerelmesek vagyunk.

Állítólag ha szerelmes az ember azt pontosan érzi, mert semmi máshoz sem fogható érzés. Ha valakiben mégis felmerülne némi kétely, akkor most segítünk ezeket eloszlatni. A csillagainkban ugyanis nemcsak a sorsunk van megírva, de az is, milyenek vagyunk, ha szeretünk.

Az impulzív Kos

A Kos a legfiatalabb jegye az állatövnek, így azt tartják, hogy azok, akik ebben a jegyben születtek képesek arra, hogy gyerekesen viselkedjenek és minden érzelmet teljesen megélnek. Az uralkodó bolygó a Mars és a férfias energiák jellemzőek rájuk. Épp ezért amikor szerelmesek, nem tudják máshogy kifejezni az érzéseiket csak a túlfűtött szexualitásukkal. Ha nem kaphatják meg, amit akarnak, akkor hisztiznek, remélve, hogy ez szexhez vezet. És hogy miért teszik ezt? Mert pont úgy esnek szerelembe, mint ahogy minden mást csinálnak: impulzívan.

Fotó: iStock.com/RyanKing999

Fotó: iStock.com/RyanKing999

A birtokló Bika

A Bika jegyét a Vénusz bolygó uralja, ami a szeretet és a pénz bolygója. Nem kimondottan féltékeny típusok, de szeretnek mindent birtokolni. Épp ezért a szeretett emberről is úgy gondolják, hogy hozzájuk tartozik. Ha egy Bika bemutat minket a családjának, akkor az nemcsak azért van, mert szeretne hozzánk közelebb kerülni, hanem mert meg szeretné mutatni a világnak, hogy mi hozzá tartozunk.

A beszédes Ikrek

A jegy szülöttei rendkívül jól tudnak kommunikálni és ez akkor is igaz, amikor szerelmesek. Ők valóban kivirulnak, ha magával ragadja őket ez a csodás érzés. Egész nap igyekeznek kapcsolatban maradni velünk, üzeneteket írnak, cikkeket küldenek, képeket készítenek és megosztják velünk a gondolataikat.

A gondoskodó Rák

Ezek az emberek imádnak törődni másokkal és ha szerelmesek, akkor a párjukról is gondoskodni akarnak. Imádnak főzni a párjuknak, segíteni őket a mindennapokban, törődni velük, hiszen így akarják éreztetni, hogy mennyire szeretik őket. Ez a védelmező viselkedés nagyon aranyos, de vigyázni kell, hogy a Rák jegy szülöttje tudja, hol a határ, hiszen vannak olyan emberek, akik számára fojtogató lehet ez a fajta viselkedés.

Az ordító Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon nehezen esnek szerelembe, mert úgy gondolják,  nem könnyű számukra megfelelő partnert találni. De ha mégis sikerül, akkor szívük szerint egy hegy tetejéről kiabálnák világgá az érzéseiket. Szívesen költenek a párjukra és nemcsak azért, hogy bizonyítsák a szerelmüket, hanem hogy a másik érezze magát szerencsésnek, hiszen ez az Oroszlán őt választotta párjául.

A praktikus Szűz

Talán nem tűnik túl romantikusnak, de amikor a Szűz jegy szülötte szerelmes lesz, arra vágyik, hogy a párja mindennapi dolgaiban segíthessen. A szerelmes Szüzek megsétáltatják a párjuk kutyáját, emlékeztetőket hagynak az orvosi időpontokról, vagy visznek egy esernyőt a párjuk munkahelyére, ha esik. Az ő szerelmük inkább gyakorlatias, de ez nem jelenti azt, hogy ettől kevésbé lenne értékes.

Az egyensúlyra törekvő Mérleg

Számukra az egyensúly a legfontosabb egy kapcsolatban és ezért küzdenek is. Az sem zavarja őket, ha sok a vita és a veszekedés – a lényeg, hogy a kapcsolat kiegyensúlyozott legyen és ebben a nehézségek sem akadályozhatják meg őket.

A biztonságra játszó Skorpió

Ha intimitásról van szó, akkor a Skorpiónál senki sem bonyolultabb. Ha szerelembe esik, akkor mindent az érzés alá rendel. ’Mindent bele’ alapon szeret. Ugyanakkor nagyon nehezen engedi át magát ennek az érzésnek. Ha viszont csalódás éri, akkor képes inkább egyedül leélni az életét, vagy belemenni egy olyan biztonságos kapcsolatba, ami szenvedélytől mentes.

A kalandokat kereső Nyilas

A Nyilas folyton a kalandokat keresi. Így van ez a szerelemben is egészen addig, míg meg nem találja a párját. Ha a Nyilas szerelmes, akkor a kalandjait meg akarja osztani a párjával, arra vágyik, hogy együtt fedezzék fel a világot.

Fotó: iStock.com/den-belitsky

Fotó: iStock.com/den-belitsky

A megfontolt Bak

A Bakok tudatosan választanak párt maguknak, hiszen szerintük a másik ember az ő kiterjesztésük, így alaposan meggondolják, hogy kit engedjenek közel magukhoz. Ha szerelmesek lesznek, akkor a kiválasztottat mindentől meg akarják védeni, a párjukat ért kritikát pedig képesek magukra venni.

A magányos Vízöntő

Ez a legmagányosabb csillagjegy, szülötte ha szerelembe esik nem is tudja pontosan, mi történik vele. Kíváncsi a partnere véleményére, mindent meg akar osztani vele. Ha valakinek azt mondják, hogy „Te vagy a legjobb barátom”, akkor az az ő nyelvükön felér egy szerelmi vallomással.

A romantikus Halak

Ők a legromantikusabbak. Ha szerelmesek, akkor képesek elrugaszkodni a valóságtól. Ez azt is jelenti, hogy nehezen veszik észre a másik ember hibáit. Ha valaki, akkor egy Halak biztosan megtalálja az igazit, csak előtte sok békát kell megcsókolnia.