Te + Én

Reggeli randi? Igen!

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni a reggeli randevúk varázsáról, pedig egy villásreggeli kávéval és narancslével, no meg egy vonzó férfival tökéletes napindító programnak tűnik.

Sokszor panaszkodunk, hogy nincs időnk semmire, munka után is rohanunk egyik helyről a másikra, az esti programokat pedig rendre lemondjuk, mert gyakran sem időnk, sem energiánk nincs elmenni otthonról már hat vagy hét óra után, amikor végre hazaértünk. Éppen ezért praktikus megoldás lehet egy reggeli randi a párunkkal, ráadásul reggelizni mindenki szeret és ajánlott is. De miért válasszuk még a reggeli romantikát? Hát ezek miatt!

Fotó: Unsplash/ Kris Atomic

Fotó: Unsplash/Kris Atomic

7 ok a reggeli randira

  1. Frissebbek vagyunk reggel, jobban pörög az agyunk, végre nem kell szabadkoznunk, hogy nehéz napunk volt.
  2. Egy okkal több, hogy korán keljünk, szépen felöltözzünk, sminkeljünk.
  3. Kevesebb időnk van a randevú miatt idegeskedni, mint ha egy esti találkozóra sietnénk.
  4. Nem kell szabadkoznunk, ha be szeretnénk fejezni a randit, mert a munkaidő kezdete fix, vagyis ha akarjuk, ha nem, időben el kell búcsúznunk egymástól.
  5. Praktikus, mert úgyis iszunk reggelente egy kávét, akkor miért ne tennénk valakivel, akivel szívesen töltjük az időnket? Ráadásul termoszba is kérhetjük a reggeli feketénket, amit sétálva, beszélgetés közben, kényelmesen meg tudunk inni.
  6. Ha nem sikerül a randi, maradjon meg bennünk az a tudat, hogy a napunk annál is csak jobb lehet…
  7. De ha sikerül és fantasztikusan érezzük magunkat, az minden bizonnyal energiát ad a nap hátralévő részéhez!