Csillagok

Bikák, ki a szabadba, Mérlegek, irány a múzeum – programok a horoszkópunk szerint

Ha éppen a szabadidőnket tervezzük, gondoljunk arra, hogy nemcsak a párunkkal tudjuk eltölteni az időt, hanem a barátainkkal is. Merthogy rájuk is szakítani kell időt, hogy velük is értékes és vidám perceket töltsünk együtt, amikre örökké emlékezni fogunk. De mit csinájunk? Hová menjünk? A horoszkóp ebben is a segítségünkre van!

Vízöntő

A jegy szülöttei szeretik, ha sok dolguk van, különösen a kezeikkel szeretnek dolgozni. Vagyis egy „csináld magad” program a legjobb választás a számukra. Hívjuk el a a legjobb barátunkat, aki lehet, hogy elsőre furcsállni fogja az ötletet, de egy pohár forralt bor után biztos jobb kedvre derül.

Halak

A Halak szereti a vizet, de ezek a hónapok sajnos nem a strandolásról szólnak. Épp ezért tűnhet jó ötletnek felkeresni a terség legnagyobb akváriumát, ahová olyan barátunkat hívjuk el, aki szintén szereti a vízi állatokat.

Kos

A Kosok szeretik a versenyeket és a sportokat, vagyis mi más lenne a legjobb program a számukra, mint egy sportesemény. Vegyünk néhány jegyet és hívjuk el a szintén sportőrült barátunkat.

Fotó: Unsplash/ Mark Bosky

Fotó: Unsplash/Mark Bosky

Bika

Szetetik a természetet és a valódi dolgokat a jegy szülöttei: üljünk be a legjobb barátunkkal egy autóba és induljunk el bármerre az országban. Kiránduljunk egy erdőben, vagy piknikezzünk egy tisztáson.

Ikrek

Az Ikrek szereti, ha sok ember veszi körül, és szeret beszélgetni. Vagyis egy helyett több legjobb barátot is áthívhatunk magunkhoz egy kis közös főzőcskézésre, sütögetésre.

Rák

A Rák jegyűek érzékeny emberek, de szeretik is, ha éreznek, ha különböző érzelmekkel találkozhatnak. Hívjuk el a legjobb barátunkat moziba, és sírjunk együtt egy film közben!

Oroszlán

Szereti a figyelmet és szereti szórakoztatni a barátait, vagyis a karaoke-esteket az Oroszlánoknak találták ki. Béreljünk ki egy helyiséget és hívjuk el a barátainkat egy közös éneklésre.

Szűz

A Szűz jegyűek szeretik, ha minden előre meg van tervezve, le van szervezve. De mi lenne, ha csillagvadászatra hívnánk a barátunkat? Ez végül is egy olyan tevékenység, amit előre leszervezhetünk, de a csillagok állásába nincs beleszólásunk, vagyis lehetünk egy kicsit spontánok is.

Fotó: Unsplash/ Sebastian Pichler

Fotó: Unsplash/Sebastian Pichler

Mérleg

Szereti a művészetet, vagyis a múzeumlátogatás az egyik legjobb program a számára. Hívjuk el a barátunkat és szervezzünk kiállítás megtekintésével egybekötött vacsorát is, vagyis a múzeum után irány egy étterem, vagy ha nem vagyunk éhesek, egy jó kis pub, ahol egy pohár bor mellett meg tudjuk beszélni a látottakat.

Skorpió

A Skorpiók szeretik egy kicsit összekavarni a dolgokat maguk körül. Jó ötletnek tűnik elhívni a barátunkat egy hosszú hétvégére, távol a várostól, ahol élünk. Az mindegy, hogy kempingezünk, egy olcsó motelben szállunk meg, vagy meglátogatjuk egy távol élő ismerősünket.

Nyilas

Szívesen mennek bele szokatlan kalandokba a jegy szülöttei, ilyen például a vadvízi evezés vagy egy spontán kajaktúra. Olyan barátunkat hívjuk erre, aki szintén szívesen vesz részt ezekben a nem mindennapi programokban.

Bak

A Bak szeret keményen dolgozni. Jó programnak tűnhet a számára egy egész napos bringatúra a legjobb barátjával. Persze megállhatunk egyet kávézni, ebédelni, uzsonnázni közben – a kis pihenőkkel tarkított kirándulás után minden bizonnyal édes lesz a pihenés.