Csillagok

Hogy bírjuk a gyűrődést? Csillagjegyünk elárulja!

Hogyan fogadjuk a megpróbáltatásokat? Kihívásként fogadjuk őket, vagy megijedünk jöttüktől? Ragaszkodunk megszokott megoldási stratégiáinkhoz, vagy rugalmasan a helyzetnek megfelelően kezeljük őket? Csillagjegyünk, pontosabban az, hogy milyen természeti elem uralja életünket, elárulja!

Tűz elem

Tűz elemű jegyek a Kos, az Oroszlán és a Nyilas. Tevékeny, aktív személyek, akik nehezen tűrik a monotóniát. Számukra a stressz nem biztos, hogy túlterheltség eredménye, könnyen lehet, hogy éppen az unalom okozza. Találjanak maguknak mindig valamilyen kihívást. Ahhoz, hogy egészségüket megőrizzék, edzzenek rendszeresen – így fog hatékonyan működni az immunrendszerük is. Legyenek sokat a szabadban, és ne féljenek az erőpróbáktól, ezektől csak még strapabíróbbak lesznek!

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/CC0 License

Víz elem

Víz elemű jegyek a Halak, a Rák és a Skorpió. Olyanok, mint a hegyi patak: mindig megtalálják az utat, minden kis résen átküzdik magukat, kivájják medrüket, arra viszont figyelniük kell, hogy ne legyen küzdelem az egész életük, időnként pihenjenek egy nagyot. Legjobban saját közegükben, a vízben tudnak feltöltődni: járjanak rendszeresen úszni, nyaraljanak vízparton, vagy csak sétáljanak egy nagyot a közeli folyó, tó partján!

Levegő elem

Levegő elemek jegyek az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő. Ők nagyon lelkesek és rugalmasak. A változást élvezik, a problémákat kihívásokként élik meg, belevetik magukat, és mindig megtalálják a helyzetnek éppen megfelelő megoldást. Azonban ha szétaprózzák figyelmüket, nagyon hamar elfáradnak. Igyekezzenek egy helyre koncentrálni, és rendszeresen pihenjenek. Nekik valók a csapatjátékok, ahol egyszerre mozoghatják ki magukat, és lehetnek emberek között: foci, röplabda, de egy futóklub is jó ötlet.

Föld elem

Föld elemű jegyek a Bak, a Bika és a Szűz. A föld eleműek erősek és határozottak, mindig pontosan tudják, merre kell menni – ez azonban sokszor makaccsá teszi őket. A változástól félnek, pedig nincs miért: kitartásuk bármilyen helyzeten átsegíti őket. Hajlamosak túlvállalni magukat, ilyenkor kreativitásuk is elapad, ezért érdemes figyelni magukra. Válasszanak nyugodt, nyújtó hatású sportokat: jógázzanak vagy járjanak pilatesre.