Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Te + Én

Szex nyilvános helyen – de mégis hol?

Mindenkinek más és más dolog lehet izgató, sokan vannak, akik akkor érzik igazán a vágyat, hogy nekiessenek a másiknak, amikor nyilvános helyen vannak, ahol bárki megláthatja őket. Ha esetleg nincs ötletünk, hogy hol és mikor, segítünk!

Valószínűleg sokunknak végigfutott már az agyán különböző nyilvános helyeken, eseményeken, programokon, hogy mi lenne, ha félrevonulnánk egy gyors légyottra a párunkkal. Mert izgalmas, mert tilos, mert bárki megláthatja. Benne van a lebukás esélye, de ez inkább csak tovább fokozza a vágyat ahhoz, hogy meg is tegyük.

Fotó: Pixabay/ CCO Public Domain

Fotó: Pixabay/CCO Public Domain

Vagy már megtettük, és tudjuk, hogy valóban örömünket leljük-e benne, vagy sem. Esetleg teszünk még egy próbát, hátha…

  • Bár már beköszöntött az ősz és a hűvösebb nappalok és a még hűvösebb éjszakák, de ha eljön az ideje, kipróbálhatjuk egy társasház tetején, a csillagos ég alatt.
  • Klasszikus megoldás, hogy egy park mellett vagy egy parkolóban esünk egymásnak a kocsi hátsó ülésén, az egyre párásabb ablaküvegek mögött.
  • Ki ne álmodozott volna egy szenvedélyes együttlétről a tengerparton? És miért nem próbáltuk ki eddig?
  • Távol vagyunk a szerelmünktől? Hát mire való a laptop kamerája, ha nem egy forró csetelésre?
  • Az utazás mindig izgalmas, a levegőváltozás a vágyakat is felfokozza – a hotelszoba pedig csak ránk vár.
  • A bárok, éttermek mosdói is klasszikus helynek számítanak, és igazából csak akkor csábítóak, ha kellőképp tiszták. Vagy ki tudja…
  • Túlóra a munkahelyen? És AZ a kolléga is bent maradt? Csinálhatjuk az íróasztalon vagy az eldugott fénymásolószobában.