Csillagok

Jelek, hogy egy öreg lélekbe botlottunk

Az öreg lelkek nem először járnak a Földön, ők már számtalanszor éltek itt. A reinkarnációt tőlünk keletebbre tényként kezelik, senkinek eszébe sem jut megkérdőjelezni. Ha egy olyan emberrel találkozunk, akiben ilyen lélek lakozik, biztos, hogy megnyugszunk a közelében, és biztonságban érezzük magunkat mellette! Mindig figyeljünk oda a szavaira.

De mi vajon miről ismerhetjük fel őket?

1. Egy öreg léleknek általában már vannak emlékei előző életeiről. Semmiképp se nevessük ki azt, aki mesél nekünk ezekről, inkább figyeljünk oda rájuk türelmesen, mert sok mindent tanulhatunk tőlük, mellyel talán a mi utunkat is segíthetik. Szívjuk magunkba a bölcsességüket!

2. Őket nem izgatja annyira a „modern világ”, sokkal többre tartják a hagyományokat, a hagyományos értékeket, szeretnek sok időt eltölteni a természetben, ahol kapcsolatba kerülhetnek a Földanyával.

Fotó: Pexels.com/CCO License

Fotó: Pexels.com/CCO License

3. Valószínűleg a közelükben elönt bennünket a béke és a teljes megelégedés, hiszen nekik már rengeteg idejük volt a lelki fejlődésükre, s ez a magabiztosság és nyugalom, ami belőlük árad átragad a környezetükre is.

4. Feltehetően idegennek érzik magukat ebben a világban, mert valójában nem is tartoznak ide. Úgy érzik, a rossz helyen és a rossz időben vannak éppen, hiszen feltehetően ők már látták a Földet sokkal boldogabb és békésebb korszakában is. Ők szeretnének már valahol egészen máshol lenni.

5. Szeretnek egyedül lenni, elmélkedni, jobban megismerni önmagukat. Nem szívesen kockáztatják meg, hogy a valóság, az ő jelenlegi valóságuk elterelje a figyelmet az igazán fontos dolgokról, esetleg elszívja az energiájukat.